Sophie Nortier
Sophie Nortier | LinkedIn Kids 23 nov 2019

Een hele week lang Black Friday! Vandaag: Babyproducten

Het is een feestje, want Bol.com viert nú al een hele week lang Black Friday! Wij zetten bij deze kortingsactie de beste koopjes voor je op een rij. Met vandaag een heerlijk lijstje met allerlei verschillende babyspullen! Van verzorgingsproducten tot een uitgebreide kinderwagenset, speciaal voor jou.

1. WaterWipes 12x 60 babydoekjes – met 25% korting, nu €27,74

Water-wipes-billendoekjes-Famme.nl
Bron: Bol.com

Yes yes yes! Waterwipes zijn de puurste babydoekjes die je maar kunt vinden; 99,9% water en wat fruitextract. Goed voor die kleine babybilletjes én ze zijn zo nat, dat je vaak maar één doekje nodig hebt om die hele poepbende schoon te vegen.

2. Pampers Premium Protection Luiers, Maandbox 144 Stuks – met 50% korting, nu € 15,49

Pampers-luiers-kortingsactie-famme.nl
Bron: Bol.com

Elke moeder weet; wanneer er luiers in de aanbieding zijn is het tijd om in te slaan. Ze zijn er in alle maten en vormen, dus hup! Lekker in bulk kopen.

3. Philips Avent SCD560/00, DECT-babyfoon – met 49% korting, nu € 59,-

Black-Friday-Babyfoon-Avent-Famme.nl
Bron: Bol.com

Deze Avent babyfoon is door de consumentenbond uitgeroepen tot Beste Koop in 2018. Hij heeft een groot bereik en gaat lang mee. Daarnaast meet hij de temperatuur op de kamer waar je kindje slaapt én kun je vanaf een afstandje je kleintje geruststellend toespreken.

4. Philips Avent, Stomer/ blender – met 40% korting, nu € 99,-

Avent-Stomer-Blender-Famme.nl
Bron: Bol.com

Zelf babyhapjes maken? Gaat een stuk soepeler met deze stomer-blender combi van Avent. Vul de beker met doperwtjes, broccoli, wortel, of wat je ook maar wil. Zet hem op de stoomstand en wanneer hij klaar is, draai je hem simpelweg om en pureer je het geheel tot een heerlijk papje. Easy simple!

5. Philips Avent Enkele elektrische borstkolf – met 47% korting, nu € 79,-

Black-Friday-Avent-Borstkolf-Famme.nl
Bron: Bol.com

De Avent borstkolf staat bekend als een krachtig apparaat. En deze enkele elektrische kolf is compact én werkt op batterijen. Heel handig voor onderweg. Thank you Black Friday!

Lees ook: Wil je kolven op het werk? Dan zijn dit je rechten

6. Maxi-Cosi CabrioFix Autostoel – met 30 % korting, nu € 90,-

Kortingsactie-Maxicosi-CabrioFix-Famme.nl
Bron: Bol.com

Autostoeltjes, altijd een grote aankoop, dus als het even kan haal je ze natuurlijk in de aanbieding. Dus the time is now!

7. Maxi-Cosi Tobifix Autostoel – met 29% korting, nu € 140,61

Maxicosi-Tobi-Korting-Famme.nl
Bron: Bol.com

Is je kleintje al wat groter, dan hebben ze ook de Maxi-Cosi Tobi in de aanbieding. Deze is mét Isofix, maar de standaard versie en de Axiss vallen ook onder de Black Friday-sale.

Lees ook: Met de auto op vakantie? Dankzij deze 5 tips zitten jouw kids veilig in de auto!

8. XAdventure Inspire Combi Kinderwagen, inclusief autostoel – met 49% korting, nu € 229,-

Kortingsactie-XAdventure-Kinderwagen-Famme.nl
Bron: Bol.com

Deze combi-kinderwagen kun je gebruiken vanaf de geboorte tot een jaar of drie. Met de verschillende opzetstukken kun je hem makkelijk aanpassen aan de leeftijd van je kleintje. Daarnaast is hij ook compact in te vouwen en past ‘ie dus makkelijk achterin de auto. Én vergeet ook niet het autostoeltje dat erbij komt. Ben je direct in één klap klaar.

9. Chicco Next2me Babybedje, co-sleeper – met 35% korting, nu € 150,-

Co-sleeper-Chicco-Famme.nl
Bron: Bol.com

Wil je je kleintje zo dicht mogelijk bij je houden in de nacht? Dan kun je dat het veiligst doen met een co-sleeper. Deze van Chicco kun je makkelijk transformeren van een gewoon wiegje tot co-sleeper, door de zijkant omlaag te ritsen.

10. Diaperchamp Luieremmer – met 35% korting, nu € 106,49

Diaperchamp-luieremmer-famme.nl
Bron: Bol.com

Luiers, zoooo veel luiers… In de grote Diaperchamp past makkelijk een hele week aan volle luiers, dan kun je ze luchtdicht opbergen, tot de vuilnismannen ze weer komen ophalen.

Lees ook:

 

Reageer op artikel:
Een hele week lang Black Friday! Vandaag: Babyproducten
Sluiten