Eva Dusch
Eva Dusch Kids 22 apr 2016

Bloemen als perfecte zomerse upgrade voor een knot of vlecht

We zijn dol op de zomer. Op bloemen. En dat ons haar maar goed zit. En vooral die drie samen. Zo integreer je bloemen als frivole accessoires in verschillende kapsels.

Bloemen in je haar zijn niet slechts bruiloftmateriaal, juist dat boho-gevoel maakt het zo leuk voor de komende zomermaanden. Denk á la Janis Joplin (flower in the sun) of meer uitgedost zoals Frida Kahlo. Combineer ze met een vlecht, een knot of maak van je eigen haar een bloem. Op de blog cute hairstyles kwamen we deze mooie ideeën tegen ter inspiratie.

Ingevlochten

Nog steeds een van de meest relaxte kapsels voor de zomer is de ingevlochten vlecht. En onze dochters vinden dit kapsel sowieso al de bom, want het staat leuk en scoort praktisch gezien vijf sterren. Want het is minder saai dan een staart, en een tikkeltje minder chique dan de knot. En het houdt lekker al je haar uit je gezicht. Geef er een zomerse draai aan door er verschillende bloemen in te prikken en vast te zetten met schuifspeldjes.

Halverwege

De half up top knot kennen we inmiddels wel, dus een beetje vernieuwing kan geen kwaad. Met een stel bloemen krijgt het een romantische twist. Heb je van jezelf licht golvend of zelfs krullend haar, dan is de hippie feel helemaal compleet.

Klassieke knot

Ben je van plan naar het strand te gaan en heb je geen zin in plakkende strandlokken die je ‘s avonds nauwelijks uitgeborsteld krijgt? Of irriteert die losse bos haren je? Draai dan een knot op je hoofd en pin de bloemen vast in je knot met schuifspeldjes.

Girly

Voor ons volwassen moeders is het een tikkeltje kinderlijk, maar voor je dochter is dit kapsel heel schattig. En bovendien vraagt dit niet al te veel fratsen van jou. Maak een vlecht van bovenop naar de zijkant en steek er vervolgens een paar bloemen doorheen.

Wil je er nog extra bloemen bij? Deze schattige bloemenkransen zijn nu te koop

€4,99 via H&M

€5,99 via H&M

€5,95 via ZARA

Bloemen niet helemaal jullie stijl? Dit zijn tien makkelijke kapsels voor je dochter>

Reageer op artikel:
Bloemen als perfecte zomerse upgrade voor een knot of vlecht
Sluiten