Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Verhalen 14 jun 2017

Hoezo perfect? Maak eens een OMG! Blooper fotoboek van je gezin

De meest dierbare herinneringen zijn vaak de momenten waarop het anders liep dan verwacht. Natuurlijk zijn de mooie picture perfect foto’s ook fijn om te hebben, toch opteer ik voor een Blooper fotoboek met die verhalen waar we het nog lang over gaan hebben. Nu en in de toekomst. ‘Weet je nog…we pakken het boek er even bij’.

Als wij met onze familie bij elkaar komen tijdens verjaardagen en speciale feestdagen halen we altijd herinneringen op aan vroeger. Zo was ik als dreumes nogal onderzoekend en ondernemend en liet me niet temmen door een box of grotere broer. Die keer dat ik een grote plant over mezelf heentrok is legendarisch. En toen mijn broer het op een bepaald moment zo beu was dat ik wéér zijn blokkenkasteel omver had gegooid, is hij bovenop me gaan zitten. Mijn ouders hebben het maar even gelaten. Wat had ik graag foto’s gehad van die momenten. Onvergetelijk.

Ook de driftbuien, diner drama’s en boze blikken zijn dierbaar

Ik probeer daar nu bij het maken van foto’s van mijn eigen kinderen rekening mee te houden. Om dus de bijzondere momenten vast te leggen die als ‘blooper moment’ door het leven kunnen gaan. Ook de driftbuien, diner drama’s, koortsaanvallen, kapotte knieën, boze blikken en slopende vliegvakanties zijn me ontzettend dierbaar.

Speciaal voor Famme lezers hebben we een unieke aanbieding bij albelli. Gebruik de speciale promotiecode FAMME2017 en ontvang 25% korting op alle producten. Wacht er niet te lang mee, de actie is geldig tot en met 31 juli 2017.

Het kan niet anders dat een OMG! Blooper fotoboek hét boek wordt dat jaarlijks tijdens kerst op tafel wordt geploft. ‘Mam, vertel nog eens van die keer op die foto toen mijn bordje spaghetti meer op mijn gezicht en kleding zat dan in mijn mond! Of die keer dat ik ‘per ongeluk’ al jouw make-up had uitgeprobeerd en je eigenlijk boos wilde zijn maar moest lachen!’

Dit zijn een aantal van die momenten die je wilt vastleggen voor een Blooper fotoboek:

1. Met hoge koorts in bed

2. Ruziën in de speeltuin

3. FF geen zin in jou

4. Kinder oortjes en vliegen

5. Iets met te veel suiker

6. Tekenen is gewoon heel erg leuk!

7. Hoezo moet ik zo veel eten?

8. En we gaan nog niet naar bed…

9. Driftbui, need we say more?

10. Ruzie met je zus

11. De show stelen op een feestje

12. It wasn’t me

En zo ziet een fotoboek van die momenten er misschien wel uit:

Een rustige voorkant. Met ‘behangetjes’ kun je elk fotoboek net dat extra geven.

Wat een feest om over een aantal jaren met zijn allen in het Blooper boek te bladeren en die legendarische momenten weer op te rakelen. Onbetaalbaar!

Doe mee en win

Deel nu jouw meest legendarische blooper foto van je kind(eren) en win een waardebon voor een albelli fotoboek t.w.v. € 50 euro. Plaats in de reacties op Facebook jouw favoriete Blooper foto. Onder alle inzendingen verloten Famme en albelli het fotoboek.

Speciaal voor Famme lezers hebben we een unieke kortingsaanbieding om nu snel en voordelig jouw eigen fotoboek te maken. Of het nu een Blooper boek wordt, vakantieboek 2017 of het eerste jaar van je kindje; maak jouw fotoboek vol met mooie momenten zodat je ze nooit meer vergeet en ze weer helemaal tot leven komen. Gebruik de speciale promotiecode FAMME2017 en krijg 25% korting. Wacht er niet te lang mee, de actie is geldig tot en met 31 juli 2017. Ga snel naar albelli.nl/famme2017.

In samenwerking met Albelli

Reageer op artikel:
Hoezo perfect? Maak eens een OMG! Blooper fotoboek van je gezin
Sluiten