Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Kids 29 dec 2020
Leestijd: 1 minuut

Kinderen thuis? Hier scoor je (digitale) kinderboeken voor maar 1 cent

Het liefst gaan en staan we overal waar we willen. Jammer genoeg is dat in deze tijden wat lastiger dan normaal gesproken. Kinderen zitten verplicht thuis en we kunnen niet meer zomaar naar opa en oma toe. Omdat de scholen langer dichtblijven, vond bol.com dat ze wel wat extra’s konden doen.

Om die reden heeft de webwinkel het platform Thuisblijvertjes opgezet. Een platform dat is gevuld met allerlei digitale boeken en luisterverhalen, zodat de kinderen die thuiszitten zich niet hoeven te vervelen (en jij als ouder weer even rustig kunt ademen natuurlijk). En dat voor een prikkie.

1 cent per boek

Klinkt die boekenclub als muziek in de oren? Begrijpen we. De boeken op het platform kosten slechts 1 cent per boek, of je nu voor een lees- of luisterboek kiest. Je vindt er spannende, grappige en leerzame boeken, dus er is voor elk kind wat wils.

Oh, en begin 2021 komen er weer tien nieuwe ebooks en tien luisterboeken voor verschillende leeftijdscategorieën online, dus er is genoeg te doen!

Dit zijn de boeken:

Oh, en vergeet ook jezelf niet te voorzien van iets leuks om in weg te duiken. Zoals een van deze mooie boeken over het moederschap of deze verhalen om in te verdwijnen met een koffietje op de bank.

Handig: Met deze 7 tips maak je echte boekenwurmen van je kinderen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Kinderen thuis? Hier scoor je (digitale) kinderboeken voor maar 1 cent
Sluiten