Renée
Renée Algemeen 16 apr 2018

Lekker! Je kunt straks ontbijten met boerenyoghurt Licor 43

Marco Borsato zingt misschien ‘de meeste dromen zijn bedrog’, in onze ogen is daar niets van waar. Als je gek bent op likeur én op yoghurt wordt de droom, waarvan je het bestaan nog niet afwist, namelijk werkelijkheid. Waarom? Je kunt straks ontbijten met boerenyoghurt Licor 43.

Normaal gesproken kom je niet weg met een alcoholisch ontbijt. Maar dankzij de boerenyoghurt Licor 43 van Zuivelhoeve kan het wél.

Zuivelhoeve boerenyoghurt Licor 43

Wat begon als een briljante 1 april-grap wordt werkelijkheid. Zuivelhoeve brengt de yoghurt met Licor 43 smaak schijnbaar echt op de markt. Op Facebook schrijft Zuivelhoeve-Almelo: ‘Wat eigenlijk een 1 april grap hoorde te zijn, hebben wij mede door al jullie positieve reacties tot werkelijkheid gemaakt! “Boer’n zuivel met likeur 43” Heerlijk toch?!’

LEES OOK: Dít alcoholische drankje zorgt ervoor dat je je sexier voelt

Heerlijk? Wat dacht je van werkelijk geniaal? De echte likeur fans kunnen niet wachten om hun lepel in die pot te stoppen. Als je niet zo’n fan van ontbijten bent, word je dat nu wel.

Waar te koop?

Het is nu alleen nog de vraag waar en wanneer het te koop is. Zou het alleen bij de winkel te koop zijn van het Facebook bericht hieronder?

Reageer op artikel:
Lekker! Je kunt straks ontbijten met boerenyoghurt Licor 43
Sluiten