Redactie
Redactie Kids 5 dec 2017

Laat je kinderen een persoonlijke videoboodschap van de Sint ontvangen!

Pakjesavond is sowieso leuk, maar met dank aan een persoonlijke boodschap van niemand minder dan Sinterklaas wordt ‘ie dit jaar nóg leuker!

Hoe leuk is het als niemand minder dan Sinterklaas zelf de kinderen vertelt waar de cadeautjes liggen? Ter variatie op de buurman die op de deur bonst, kun je ook Sint via een persoonlijke videoboodschap aan je kinderen laten vertellen waar de zak met cadeautjes te vinden zijn.

Het enige wat je hoeft te doen is naar de site van PostNL te gaan, de naam van je kinderen in te vullen (maximaal vijf per boodschap) en aan te geven waar de zak van Sint zich in of om het huis bevindt (bij de voordeur, in de bijkeuken, achter het gordijn, in de meterkast, in de kofferbak van de auto, etc). De boodschap van Sint wordt vervolgens naar een mobiel nummer gestuurd. ‘Kijk nou eens Sam, mama heeft een bericht van de Sint ontvangen voor jou!’

Sneak preview

Superleuk! Je kunt op de site ook alvast een sneak preview krijgen van hoe de videoboodschap eruit komt te zien. Iets heel simpels waarmee de pakjesavond voor je kinderen hoe dan ook nóg specialer en spannender wordt!

Ook al zo leuk: je kind zelf met Sinterklaas laten bellen!

Reageer op artikel:
Laat je kinderen een persoonlijke videoboodschap van de Sint ontvangen!
Sluiten