De Bossche Bollen vlaai is een feit en ‘t water loopt ons in de mond

Culinair

Suikersnoepers en vlaaiverslaafden, eat your heart out! Heb je er wel eens over nagedacht wat je krijgt als je de enige echte Bossche Bol combineert met de originel Limburgse vlaai? Juist: de Bossche Bollenvlaai. En die moeten we hebben.

De Bossche bollenvlaai is een product van de wereldberoemde banketbakker Jan de Groot uit het Brabantse Den Bosch. Hij kwam zo op het idee nadat vorige week bekend werd dat de Brabantse Bossche Bol de Limburgs vlaai had verslagen in populariteit.

Samen met vlaaienkoning Thijs Broekmans besloot hij de twee te combineren, schrijft Omroep Brabant. Want waarom zou je ook kiezen?!

Lust je wel iets aparts, maar zijn Bossche Bollen en vlaaien niet helemaal je ding? Probeer dan eens de pannenkoekentaart. Mmmm!

Meer leuke content? Like ons op Facebook

Omroep Brabant