Woensdag = patatdag! Morgen haal je bij Bram Ladage patat voor 50 cent

Wie jarig is trakteert. Dat geldt ook voor de friettoko Bram Ladage. Als je uit Rotterdam en omgeving komt heb je hier ongetwijfeld een patatje gegeten. En er is reden om morgen weer eens langs te gaan, want ze vieren hun verjaardag door patat uit te delen voor een prikkie.

Eigenlijk viert Bram Ladage vandaag dat het al 51 jaar een begrip is in de wereld van patat. Maar morgen is het echt feest, want dan hangen niet alleen de slingers, maar koop je ook nog eens een goedkoop patatje.

Bram Ladage deelt uit

Bram: ‘Omdat het dit jaar het einde is van een prachtig jubileumjaar, pakken we nét iets meer uit en trakteren we onze trouwe patatfans op een goedgevulde puntzak voor 0,50 euro.’

Hoeveel goed nieuws kan je in één week krijgen? Vandaag eet je in Rotterdam gratis Ben & Jerry’s ijs om Free Cone Day te vieren, morgen scoor je een patatje voor 50 cent.

Wie, wat, waar?

Voordat je naar de stad rent voor een patatje van Bram moet je het één en ander weten. Je kunt morgen bij ieder (!) filiaal terecht, zolang je maar tussen 13:00 uur en 16:00 uur komt. Wel zo fijn, want er is rekening gehouden met kinderen die op woensdagmiddag vrij zijn. Dus app je vriendinnen, zorg dat de kinderen klaarstaan en op naar Bram Ladage.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Woensdag = patatdag! Morgen haal je bij Bram Ladage patat voor 50 cent
Sluiten