Janne Vogel
Janne Vogel Kinderen 22 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Toeval bestaat niet: deze 7 brandweermannen werden binnen een jaar allemaal vader

Een enorme babyboom binnen een brandweerkazerne in Oklahoma: deze zeven brandweermannen werden binnen een jaar allemaal vader! De situatie riep om een fotoshoot, die meer dan schattig heeft uitgepakt.

Wat is er schattiger dan zeven baby’s op een rijtje? Zeven baby’s in de armen van stoere brandweermannen. Agree?

Facebookpost

Sarah Hutchinson, een van de moeders die bij de brandweerbaby’s hoort, grapte in een Facebook-post over het vruchtbare water in de Glenpool Fire Department. De moeder voegde twee foto’s toe van haar man Dustin en zijn zes collega’s, die in de kazerne poseerden met hun kleintjes.

LEES OOK: Deze familie fotoshoot gaat viral om dit hilarische resultaat

Jasjes

Sarah vertelde dat de shoot zeker gepland was en dat Pinterest de credits krijgt voor de inspiratie: ‘Een van de brandweer-vrouwen zag een tijdje terug een foto van baby’s die op de brandweerjasjes van hun vader lagen. Toen besloten we dat we dat ook zouden doen als al onze brandweerbaby’s geboren waren!’

De volgende generatie brandweermannen en -vrouwen bestaat uit vijf meisjes en twee jongens. Jovie, Saylor, Henley, Kadance, Gracie, Cohen, en Bodie. Lief!

Uitdaging

Alle kleintjes samen op één foto krijgen was iets lastiger dan gedacht, dus het eindresultaat is allesbehalve picture-perfect. Toch maakt dit de foto juist heel schattig en echt. ‘Een van de vrouwen nam haar camera mee en deed haar best de leukste plaatjes te schieten van de baby’s. Het was niet niks, maar het is gelukt!’, vertelde Sarah.

Volgens Sarah zijn de foto’s net zo betekenisvol voor de mannen: ‘Ze zijn zo trots op hun kinderen. Deze foto’s zijn geweldige herinneringen en heerlijk om later op terug te kijken.’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Popsugar

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme