Gina Koninkx
Gina Koninkx Mode 10 dec 2019
Leestijd: 2 minuten

Breien en haken voor beginners: met dit pakket maak je makkelijk je eigen trui, sokken of sjaal

Nu het echt koud begint te worden buiten, kom je er niet meer onderuit. Je sjaal en een paar handschoenen zijn je beste vriend deze periode als je buiten de kou moet trotseren. Jammer wel dat tegenwoordig iedereen in dezelfde sjaals rondloopt. Gelukkig kun je breien makkelijk leren en dankzij deze pakketten krijg je alles voor elkaar.

Je breit zó een nieuwe wintergarderobe bij elkaar met de brei- en haakpakketten van We Are Knitters. Met deze DIY kits kun je direct aan de slag en alles wat je nodig hebt om te breien of te haken vind je in deze box.

Breien en haken

Niet alleen kun je prachtige vesten, sjaals of sokken breien, het is ook nog eens een heerlijke bezigheid. Je kruipt lekker op de bank, zet een filmpje aan voor de kids en jij kunt aan de slag met je eigen pakket. Bij We Are Knitters vind je pakketten voor toffe oversized vesten, maar je kunt ook een plaid of kussenhoes breien. Te leuk!

DIY voor beginners

Breien en haken is tegenwoordig weer hartstikke hip (we mean: zelfs Bobbi Eden is fan) en niemand kijkt er raar van op als jij met naalden en bollen wol in de trein zit. Ben jij nog beginner op dit gebied? Dan zijn dus de pakketten van We Are Knitters een uitkomst. Stap voor stap wordt alles uitgelegd en je bent meteen voorzien van al wat je nodig hebt.

LEES OOK: 5 ochtendrituelen die je aan het einde van de dag een voldaan gevoel opleveren

Overigens kun je ook een heel persoonlijk (kerst)cadeau geven aan je kids en de rest van de familie. Brei voor iedereen een eigen paar sokken en zelfs jouw moeder zal jaloers zijn op je verborgen breitalent. Je maakt het nóg iets persoonlijker (en onmogelijk om sokken kwijt te raken) door initialen in de sokjes te breiden. Toegegeven, dat is dan wel weer een kleine uitdaging.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Breien en haken voor beginners: met dit pakket maak je makkelijk je eigen trui, sokken of sjaal
Sluiten