Redactie
Redactie Kids november 6, 2014

Briljant! Dochter plakt zichzelf in jeugdfoto’s van haar moeder

Het is weer Throwback Thursday! Met vandaag een heel speciaal thema: oude jeugdfoto’s van je moeder. Want heb jij er ooit eentje gezien? Dat is vaak een beetje gek, of niet soms? Ze is zo jong, zo anders gekleed, je blijft er maar naar staren. Haar leven was zo anders dan dat van mij!

Ook de 25-jarige Danielle Delph had dezelfde reactie bij het zien van haar moeders jeugdfoto’s. Ze stelde zichzelf constant dezelfde vragen: ‘wat als ik mijn moeder toen had gekend? Zouden we hetzelfde gevoel voor humor hebben? En zouden we onafscheidelijk zijn?’

Maar het bleef niet bij filosoferen, Danielle wilde met eigen ogen zien hoe hun leven samen zou zijn geweest. Ze scande een paar oude jeugdfoto’s in en photoshopte zichzelf erbij! Het is duidelijk dat deze dame over heel wat skills beschikt, want het resultaat is behoorlijk indrukwekkend. Danielle vertelt zelf:

‘Nadat ik mezelf in haar jeugdfoto’s zag, wist ik zeker dat we goede vriendinnen zouden zijn geweest.’

Wauw! Je kunt oud en nieuw bijna niet uit elkaar halen! Tja, die technieken van tegenwoordig. Sommige mensen gebruiken Photoshop ook om oude foto’s nieuw leven in te blazen. Fotografe Jane Long verricht werkelijk wonderen!

Reageer op artikel:
Briljant! Dochter plakt zichzelf in jeugdfoto’s van haar moeder
Sluiten