Eten 11 okt 2014 Els van Asseldonk

Briljant! Zo pel je een eitje in twee seconden

Lekker hé, een gekookt eitje op zaterdag- of zondagochtend? Alleen dat geklungel met een ei pellen: zo irritant. Of de schaal wil er niet af, of er blijven van die kleine stukjes schaal aan je handen plakken… Dat kan makkelijker! Kijk deze briljante hack.

Chefkok David Alvarez laat in onderstaande video zien hoe je snel een hardgekookt eitje pelt. En ja, dat is best wel briljant. Waarom hebben wij dit niet eerder ontdekt?!

Weet jij nog een andere slimme food-hack? Deel het met ons op Facebook >

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Briljant! Zo pel je een eitje in twee seconden
Sluiten