Briljante video! Zou jij dít voor de liefde over hebben?

Kun jij je nog je eerste kalverliefde herinneren? Dat je naar een verschrikkelijk feestje ging, puur omdat je hem dan even kon zien. Of dat je oprecht dacht dat hij je knapper zou vinden mét heftige oogmake-up. En rode lipstick. En getoupeerd haar. Wie heeft zich hier niet schuldig aan gemaakt?

Deze reclame van Volkswagen vonden wij spot on. Een jongen rijdt achteruit bij zijn vriendinnetje weg, waarom? Kijk de video!

Een rondje op onze redactie leverde dit prachtige verhaal op: ‘Ik was mega verliefd op een jongen en hij zat bij mijn broertje in het (kerk)koor en toen was er een feest. Dat feest, daar mocht je alleen maar komen als je in het koor zat óf misdienaar was. Ja, écht. Mijn zusje was dat al (en die probeerde mij altijd al over te halen), dat lukte nooit. Maar nu, ik wist niet hoe snel ik me daarvoor moest aanmelden.’

Wat deed jij uit naam van de liefde? Laat het ons weten! >

In samenwerking met Volkswagen

Reageer op artikel:
Briljante video! Zou jij dít voor de liefde over hebben?
Sluiten