Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 12 jun 2017

Broederliefde: jongetje helpt zijn broertje uit bed ontsnappen

De twee Amerikaanse broertjes Oliver en Finn Lanning hebben bewezen bij elkaar in het krijt te staan. De nanny cam in het kamertje van Finn legde namelijk vast hoe Oliver zijn broertje helpt om uit bed te klimmen. We verklappen alvast: het nieuwe seizoen van Prison Break is er niks bij.

Hilarische beelden

De video werd oorspronkelijk gedeeld door de ouders van Oliver en Finn en is opgepakt door NBC New York, waardoor hij intussen al meer dan 32 miljoen (!) keer is bekeken. De ouders van Oliver en Finn hebben een YouTube-kanaal, The Daily Bump, waar ze regelmatig nieuwe video’s van hun leven als ouders posten.

Ontsnappingsplan

Op een van hun nieuwste filmpjes is te zien hoe Finn in zijn bed zit te jengelen en Oliver zijn kamertje binnenkomt. Hij doet het licht aan om te zien wat er aan de hand is en heeft al snel door dat Finn uit bed wil. Oliver kijkt even om zich heen en ziet dan een blauwe stoel staan; hét object waarmee hij zijn ontsnappingsplan in werking laat gaan.

LEES OOK: Slaapkamer inspiratie voor jouw kleine genie

Video

Voordat hij Finn uit bed heeft moet Oliver nog wel even een kleine demonstratie doen voor zijn kleine broertje. Finn is helemaal klaar om te ontsnappen en kijkt voordat hij zijn zonde begaat nog even schuldig in de camera. Zal het Finn lukken om ongezien uit te breken? Je ziet het in een nieuwe, spannende aflevering:

Over ontsnappende kinderen gesproken: dit plan was wel héél next level

YouTube

Reageer op artikel:
Broederliefde: jongetje helpt zijn broertje uit bed ontsnappen
Sluiten