Bruid prankt bruidegom met hilarisch kostuum in plaats van jurk

Een van de meest geweldige momenten van een bruiloft, is het ‘First look’-moment waarop de bruidegom eindelijk zijn prachtige bruid in vol ornaat mag aanschouwen. Bruid Elizabeth Gardner had zin om haar aanstaande te pranken en pakte het even anders aan.

Ze besloot op het moment suprème namelijk niet als prachtige bruid voor haar aanstaande man te verschijnen, maar in een T-Rex kostuum. En dat deed ze niet zonder reden.

Onbetaalbaar

De meisjesnaam van haar moeder, en Elizabeths bijnaam is namelijk Rex. Het leek haar dus een geweldig idee om op de dag dat ze van een Rex naar een Garner zou gaan, dit compleet in stijl te doen. De reactie van haar aanstaande is priceless, zoals je in de video kunt zien. ‘I love you so much!’ zegt hij keihard lachend. Lief! Al was hij vast ook opgelucht dat ze onder dit geweldige Dino-pak toch een prachtige trouwjurk aan had.

Te schattig! Vader doet huwelijksaanzoek met hulp van zijn één uur oude zoontje

YouTube

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Bruid prankt bruidegom met hilarisch kostuum in plaats van jurk
Sluiten