Te lief: oma kijkt live mee met de bruiloft van haar kleinzoon en zit er fantastisch bij

De kleinzoon van de 87-jarige Irene Humble stapte afgelopen week in het huwelijksbootje. Hij liet de familie over vliegen naar New York, speciaal voor de bruiloft. Oma Irene was echter te zwak om te mogen vliegen.

Ceremonie

Dat vond Irene vreselijk. Ze wilde de ceremonie heel graag zien en daarom zorgde de rest van de familie, die wel ter plekke was, dat ze mee kon kijken via een verbinding met Skype.

Champagne en taart

Het personeel van het Claremont House in Beverly, waar de vrouw woont, verraste haar voorafgaand aan de ceremonie met een bruidstaart en een lekker glaasje champagne, zodat ze met haar familie mee kon proosten.

LEES OOK: Bruiloft wordt op hilarische wijze ‘verstoord’ door bloemenmeisje

Bruiloftsoutfit

Het mooiste van alles is nog hoe de vrouw zich had voorbereid op de huwelijksvoltrekking. Ze zit trots toe te kijken in haar roze bruiloftsoutfit, afgemaakt met een prachtige bijpassende hoed.

Ondanks dat Irene er niet in het echt bij kon zijn, zei ze dat ze het vreselijk leuk vond om er op deze manier toch nog iets van mee te krijgen. ‘Het was een onvergetelijke ervaring’, zei ze tegen de Britse krant Metro.

Jaloersmakend! 20 stijlvolle kinderen op bruiloften

Froot

Reageer op artikel:
Te lief: oma kijkt live mee met de bruiloft van haar kleinzoon en zit er fantastisch bij
Sluiten