Kirsten Athmer
Kirsten Athmer Kids 26 jul 2016

Bruiloft wordt op hilarische wijze ‘verstoord’ door bloemenmeisje

Normaal gesproken is alles op een bruiloft tot in de puntjes geregeld en moet het bruidspaar er niet aan denken dat er iets misgaat. Maar de onderbreking op het moment suprême bij deze bruiloft, gaf echter een hilarische draai aan de ceremonie.

Op hét punt dat Tom en Katie Quirk bij het altaar staan, wachtend om elkaar het jawoord te geven, steelt het jonge bloemenmeisje de show, en hóe:

De 3-jarige Chloe, het nichtje van het bruidspaar, besluit dat uitgerekend dit een goed moment is om een duik in het water te maken. Terwijl ze vol overtuiging naar het meer toe rent, zie je haar moeder lichtelijk in paniek achter haar aanrennen.

‘Ik zag mijn schoonzus als een gek voorbij rennen. Ik dacht: huh? Gebeurt dit nu echt?’ vertelt Katie aan Daily Mail Australië. ‘Het zal een van de grappigste dingen zijn die mensen mee hebben gemaakt op een bruiloft.’

Gelukkig werd het bloemenmeisje op tijd onderschept door haar moeder. De jonge Chloe vindt de aandacht die ze krijgt door dit tafereel geweldig.

‘Ze kijkt de video steeds terug en vindt zichzelf behoorlijk grappig. Ik kan niet wachten totdat ze wat ouder is en beter kan begrijpen wat ze nu eigenlijk gedaan heeft. Maar ik zie de humor er wel van in. Als dit voorval een lach op iedereens gezicht brengt terwijl er zo veel nare dingen in de wereld gebeuren, dan is dat geweldig,’ zegt Katie.

Niet de enige keer…

Afgelopen december had het zoontje van dit bruidspaar ook een goed moment uitgekozen om de bruiloft te onderbreken met een belangrijke vraag…

Snel nam de tante van de jongen hem mee naar het toilet om een stinky explosion te voorkomen. ‘Kinderen en bruiloften gaan niet altijd goed samen, maar ze weten het wel onvergetelijk te maken,’ zegt de moeder van de jongen op YouTube.

Over onvergetelijk gesproken: dit stel verloor samen 60 kilo voor hun bruiloft >

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken!”[/likebutton]

Reageer op artikel:
Bruiloft wordt op hilarische wijze ‘verstoord’ door bloemenmeisje
Sluiten