Susan Dalstra
Susan Dalstra Kids augustus 1, 2018

Bryan ontdekte dat zijn zus niet zijn ‘echte’ zus is, maar reageert fantastisch

De 17-jarige Bryan Lara ontdekte afgelopen week dat zijn zus Pamela niet zijn volbloed zus, maar halfzusje is. De tiener ontstak niet in woede, maar reageerde in plaats daarvan juist heel ontroerend.

Geheim

De 18-jarige Pamela ontdekte al toen ze 11 was dat Bryan haar halfbroertje is. Ze beloofde hun ouders het geheim te houden en hield jarenlang woord. ‘Ik hield het geheim zodat het geen effect zou hebben op ons gezin. En vooral omdat ik niet wilde dat mijn broertjes en zusjes anders naar me zouden kijken’, verklaart ze.

‘Voor altijd m’n zus

Die angst bleek totaal ongegrond. Bryan schreef een ontzettend lieve brief aan zijn (half)zus. ‘Ik wil je gewoon laten weten hoeveel ik van je houd. Het kan mij niet schelen wat anderen zeggen, je zal voor mij altijd m’n zus zijn. Je bent het beste wat mij is overkomen en ik houd van je met heel mijn hart’, schrijft hij.

Snacks

‘Dankjewel dat je mij door de moeilijke momenten hebt geholpen en me op het goede pad houdt. Ik zal er altijd voor je zijn, zoals jij er ook altijd voor mij bent. Ik houd van je. Liefs, je irritante broertje.’ En als klap op de vuurpijl liet hij ook nog eens Pamela’s favoriete snacks achter.

Pamela deelde de brief op Twitter, wat andere twitteraars weer inspireerde hun verhaal te vertellen.

Reageer op artikel:
Bryan ontdekte dat zijn zus niet zijn ‘echte’ zus is, maar reageert fantastisch
Sluiten