Chiara Izelaar
Chiara Izelaar Relatie 23 jan 2019

De leukste budgetproof dates met een sexy knipoog

Wanneer je al een tijdje samen bent kan de welbekende sleur er aardig in kicken. Om wat leven in de brouwerij te brengen hoeven jullie niet perse een weekendje weg, naar een duur restaurant of op zonvakantie. Er zijn veel goedkopere dates die jullie seksleven een flinke boost geven.

Voor sommige hoef je niet eens de deur uit (handig met deze winterse stormbuien!). Stuur je kids de deur uit (grapje) of regel een oppas voor je kids + een hotelletje voor jullie samen. Jullie kunnen die sekssleur in ieder geval alvast vaarwel kussen!

Masseer elkaar

Ga op zoek naar een lekker geurende lichaamsolie. Haal een paar oude lakens uit de kast, die je over het bed drapeert. Zet een zwoel achtergrondmuziekje op, steek kaarsjes aan en dim de lichten. En verwen elkaar vervolgens met een massage, inclusief happy end natuurlijk. Toe aan extra stimulatie? Dan is tantra seks misschien wel iets voor jullie! TIP: Als jullie in het bezit zijn van een bad is jullie sexy avondje helemaal compleet natuurlijk.

via GIPHY

Erotisch etentje

Tja, er moet nu eenmaal gegeten worden… Dus waarom gaan jullie niet samen uit eten? Om jullie etentje wat meer pit te geven, kun je een bedienbaar speeltje tussen je benen verstoppen. Voorzie je partner van de afstandsbediening, zodat hij de controle over jouw genot heeft. Dineren jullie liever thuis? Dan kunnen jullie lustopwekkende gerechten – wat dacht je van oesters – bereiden. Hoe dan ook maakt chocoladefondue jullie sexy diner helemaal af!

via GIPHY

Samen bakken

Deze is speciaal voor de keukenprinsesjes onder ons! Bakken is misschien niet sexy, maar wat dacht je van bakken op hakken? Op het moment dat hij je in een mooi setje achter het aanrecht ziet staan grijpt hij spontaan naar een keukenschort. Samen de gardes aflikken was nooit eerder zo lekker.

via GIPHY

Spelletjes voor stelletjes

Mens erger je niet is misschien een tikkeltje kneuterig… Maar een potje strippoker kan voor de nodige spanning zorgen. Of wat dacht je van Truth or dare? Met een beetje creativiteit kunnen jullie aan ieder spel een sexy twist geven. Spelletjesavonden zullen nooit meer hetzelfde zijn!

via GIPHY

Filmavond

Film kijken is codetaal voor een stevig potje seks. Tenminste… Dat was vroeger zo! Om te voorkomen dat een van jullie in slaap valt, kunnen jullie natuurlijk voor een bepaalde genre kiezen. Hint: films voor volwassenen. TIP: als jullie afspreken om elkaar niet aan te raken tot de film eindigt zorgt dit voor extra anticipatie. Maar zodra de film afgelopen is…

via GIPHY

Rollenspel

Heeft je lief jou altijd al in een zusterspakje willen zien? Of is seks met een politieagent jouw grootste fantasie? Maak van jullie wildste dromen zoete herinneringen. Alles wat jullie hiervoor nodig hebben is een snufje levendige fantasie en acteer skills. Kruip beiden in de huid van een ander of herleef jullie eerste date. Vurige seks gegarandeerd!

via GIPHY

 

Wist je trouwens dat seks je mooier maakt? Dit is waarom seks het allerbeste beautyproduct ooit is.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
De leukste budgetproof dates met een sexy knipoog
Sluiten