Sophie Nortier
Sophie Nortier Kinderen 20 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Whut?! Bugaboo heeft nu al 40% korting voor Black Friday

Oh jongens, wat een feest. Black Friday is altijd een goed idee wanneer je écht iets nodig hebt wat je eigenlijk niet kan betalen. En laat Bugaboo dat nu even heel goed hebben begrepen.

Komt er een kleintje aan of ligt er al een in de wieg? Dikke kans dat je naar de prijzen van nieuwe kinderwagens keek en dacht ‘Nou uhm… misschien ooit een keertje als ik de jackpot win.’

Tot 40% korting bij Bugaboo

Nu kunnen we je natuurlijk niet echt helpen bij die jackpot, maar we willen je wel heeeeel graag een beetje helpen door je te attenderen op deze superkorting. Bugaboo geeft namelijk tot 40% korting! Oké niet op elk model, maar wel op onderstaande modellen.

Hoe krijg je de korting? Heel simpel. Je hoeft je alleen even in te schrijven voor de nieuwsbrief en dan krijg je direct een code om in te voeren bij het afrekenen. Een kind kan de was doen!

Let op! De actie loopt tot dinsdag 24 november middernacht, dus wacht niet tot vrijdag 😉

1. Bugaboo Bee 5 – 25%

De Bugaboo Bee 5 met oranje kap
Bron: Bugaboo

De Bugaboo Bee 5 kinderwagen is heerlijk voor in de stad. Wat wij zo fijn vinden aan deze modellen is dat je je kleintje zowel vooruit als achteruit kunt laten kijken. Is je kleintje nog erg klein? Dan kan het erg geruststellend zijn wanneer je hem naar jou laat kijken, in plaats van naar de straat waar alle prikkels op hem afkomen.

Deze Bee is ook een van de meest compacte en lichtgewicht modellen die ze hebben. Heel fijn dus om mee de trap op en af te nemen of in je wat kleinere achterbak te proppen.

2. Bugaboo Cameleon 3 Plus – 20%

Bugaboo Cameleon 3 Plus
Bron: Bugaboo

Dit lekkere ding is dus ideaal voor de hele rit van pasgeboren baby tot peuter. In de eerste periode kun je je kleintje in het mandje leggen en wanneer hij kan zitten, vanaf een maand of 7/8, verander je hem zo in een buggy (net als een kameleon, snappie?).

Deze versie is overigens ook ideaal voor wat ruiger terrein met de grote voorbanden. Een wandeling in het bos blijft dan ook een aangenaam verhaal voor die kleine.

3. Bugaboo Ant – 40%

Bugaboo Ant kinderwagen
Bron: Bugaboo

Daar is ‘ie dan, de grote kortingklapper! De Ant is een lekker klein ding, dat supercompact kan worden ingeklapt. Je kunt de rugleuning ook helemaal plat maken waardoor je hem al vanaf de geboorte kunt gebruiken.

Heb je een kleintje dan nog niet kan lopen, maar al wel voorop de fiets zit? Dan is dit exemplaar ideaal omdat je hem met de band (die je wel erbij moet kopen) handig meeneemt om je schouder.

Lees ook:

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme