Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Body 7 mrt 2016

Buik-tegen-buik-foto showt hoe verschillend zwangerschappen eruit kunnen zien

Het Australische fitnessmodel Chontel Duncan, 21 weken zwanger, plaatste deze buik-tegen-buik-foto van zichzelf en vriendin Nat, die 25 weken zwanger is. Het laat perfect zien hoe verschillend zwangerschappen kunnen zijn.

Duncan plaatste de foto op Instagram samen met een bijschrift over dat ze het prachtig vindt om samen zwanger te zijn en de schopjes, het eten en namen te bespreken. ‘Onze baby’s schelen maar vier weken, dus de kleintjes zijn van dezelfde leeftijd, zitten in dezelfde schoolklas en zijn misschien later wel elkaars beste vrienden hehehe.’ Het is haar eerste zwangerschap, Nat is in verwachting van haar derde kind.

Lees ook: Lief lichaam, kunnen we voor de zwangerschap even dit contract tekenen? >

[likebutton]Meer van dit soort artikelen zien? Vergeet ons dan niet te liken!”[/likebutton]

Gezien de twee nogal in buikomvang verschillen, deelde Chontel ook deze boodschap: ‘Iedere vrouw draagt haar kind op een andere manier en het wil niet zeggen dat het een slecht of ongezond is. We hebben allebei een gezonde baby en een fantastische zwangerschap tot nu toe. We voelen ons fantastisch en vol energie.’

Chontel plaatste deze foto al in december. Inmiddels is ze acht maanden zwanger en deelde onlangs deze foto van zichzelf!

Praat mee over dit onderwerp op onze Facebook!

Je hebt altijd baas boven baas… Dit belachelijk fitte model is 9 maanden (!) zwanger >

Reageer op artikel:
Buik-tegen-buik-foto showt hoe verschillend zwangerschappen eruit kunnen zien
Sluiten