Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Kids 30 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Eens wat anders? 5x leuke cadeaus voor je kind die géén speelgoed zijn

Puilt jouw huis uit van het speelgoed en wordt je gek van kasten vol spullen waar nooit naar wordt omgekeken? Geef deze feestdagen dan eens iets anders cadeau dan speelgoed. Wij zetten vijf leuke cadeaus voor je kind op een rij die géén speelgoed zijn.

Als het aan je kind lag kocht je de hele Intertoys leeg. Maar wij ouders weten als geen ander dat al dat speelgoed vaak na twee keer spelen ergens achter in de kast verdwijnt om er vervolgens nooit meer uit te komen. Tijd dus om je kind ook wat anders te geven deze feestdagen.

Cadeaus die geen speelgoed zijn

Deze vijf dingen zijn geen speelgoed maar maken jouw kind ongetwijfeld net zo blij.

1. Air up waterfles

Als je een tiener of een kind op de basisschool hebt dan heb je hier misschien wel van gehoord. De air up is een ingenieuze en magische waterfles die water smaakt geeft door middel van geur. Je kind drinkt dus gewoon water, maar proeft kersen, cola of sinaasappel. Niet alleen heel gezond, maar ook heel gaaf. Je koopt de air up hier voor 34,95.

air up
Bron: air up

2. Sterrenposter van MrStarsky

De kamer van je kind gezelliger maken? Dat kan met een sterrenposter van MrStarsky. Met de poster vereeuwig je de unieke stand van de sterren bij een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld de geboorte van je kind. Hoe gaaf is het als je kind de stand van de sterren bij zijn geboorte gewoon aan de muur heeft hangen? Je Je bestelt jouw gepersonaliseerde poster hier.

PS vind je dit leuk? Doe dan mee aan de winactie via de Instagrampagina van Famme en maak kans op een sterrenhemel + lijst (maat 40×50)!

mr starsky
Bron: Mr. Starsky

3. Pantoffels van Give A Pon

Hoe leuk zijn deze pantoffels van Give A Pon? En nog leuker: de producten worden met de hand gemaakt in een klein atelier, in Griekenland! Dat is toch een mooi en bijzonder cadeau? Je shopt de pantoffels hier voor 39,95.

give a pon
Bron: Give a pon

4. Kookboek voor kinderen

Heb jij een kleine Jamie Oliver thuis? Dan is een kinderkookboek een geweldig leuk cadeau. Zo leert je kind stap voor stap simpele maar lekkere gerechten bereiden. En dat vinden ze echt super stoer! Het Grote kookboek voor kinderen koop je hier voor 18,95.

kookboek
Bron: Bol.com

5. Rugzak van Studio Noos

Wij zijn stiekem verliefd op de gepersonaliseerde rugzakjes van Studio Noos. Bovendien is het ook nog eens super handig voor op school of op het kinderdagverblijf! Je bestelt een gepersonaliseerd rugzakje hier.

Studio Noos
Bron: Studio Noos

 

10x iets anders dan speelgoed voor onder de kerstboom

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Eens wat anders? 5x leuke cadeaus voor je kind die géén speelgoed zijn
Sluiten