Maaike van de Graaf
Maaike van de Graaf Kids 4 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Eind van schooljaar is in zicht: 5 x leuke cadeautjes voor de juffen en meesters

Het is juli en dat betekent dat je kind bijna zomervakantie heeft. Het afgelopen jaar heeft-ie weer van alles geleerd van juffen en meesters. Niet gek dus, dat je de leraren behoorlijk dankbaar bent. Wellicht dat je ze wil verwennen met een cadeautje!

Maar mocht je even geen inspiratie hebben, geen zorgen. Wij zetten vijf cadeautjes voor juffen en meesters onder elkaar.

Cadeautjes juffen en meesters

1. Lieve juf thee

Een hartstikke leuk persoonlijk cadeautje is deze zogeheten lieve juf thee. Verwen de juf of meester met heerlijke verse thee en een lief tekstje.

cadeautjes juffen
Bron: Skuur44

2. Rituals cadeaupakket

De juffen en meesters hebben een jaar lang keihard gewerkt en kunnen vast wel wat ontspanning gebruiken. Een heerlijk cadeaupakket van Rituals is vast heel welkom.

cadeautjes juffen
Bron: Bol.com

3. Klassenboek

Je kunt natuurlijk ook de hele klas optrommelen en samen een cadeau geven. Zoals dit geweldige klassenboek. Verzamel schoolfoto’s van het afgelopen jaar en deel bijzondere momenten, quotes en herinneringen.

cadeautjes juffen
Bron: Bol.com

4. Gedichtje Lentezoet

Met dit prachtige verhaaltje van Lentezoet tover je gegarandeerd een lach en een traan op het gezicht van de juf of meester. Laat je zoon of dochter op de achterkant nog een mooie tekening maken en hoppa, je hebt een bijzonder bedankje.

cadeautjes juffen
Bron: Lentzoet

5. Gepersonaliseerde klok

Het laatste cadeautje in het rijtje is een gepersonaliseerde wandklok. Zorg ervoor dat je alle leerlingen in de klas al op de kiek hebt gezet en ga daarna aan de slag met het ontwerpen van de klok. Kies de leukste foto uit, schrijf een lief tekstje en de juf of meester wordt gegarandeerd verrast.

cadeautjes juffen
Bron: Your Surprise

Meer lezen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Eind van schooljaar is in zicht: 5 x leuke cadeautjes voor de juffen en meesters
Sluiten