Deze 10 cadeautjes willen moeders pas écht graag hebben voor Moederdag

Moederdag is dé dag om je moeder lekker in de watten te leggen en haar te verrassen met een mooi cadeautje. Want hoe oud je ook bent, je mag haar zo nu en dan echt wel even laten weten dat je ontzettend veel van haar houdt. En wil je echt bij haar scoren, ga dan voor een van de grappige en originele cadeautjes uit dit lijstje. Vaders, lezen jullie ook even mee?

Want als moeders (vooral van jonge kinderen) ergens écht blij van worden, dan zijn het de volgende dingen. Ook al zijn ze niet altijd haalbaar, dit zouden ze heel graag willen:

1. Een oneindige voorraad wijn

Witte wijn, rode wijn, goedkope wijn, dure wijn, het maakt niet uit. Wijn is wijn, en wijn is fijn.

2. Een paar nachten écht goede slaap

En daar hoort bij: het zelf kiezen van een tijd waarop je naar bed gaat en er ook weer uitkomt, plus tijdens je slaap niet gestoord worden door zowel een snurkende wederhelft als roepende kinderen of een opdringerige hond of kat.

3. Een paar dagen vrij van het moederschap

Een paar dagen geen stressvolle ochtenden, geen huiskamervloeren vol LEGO, geen woedeaanvallen in de supermarkt, geen vieze luiers, geen ‘waarom’ de hele dag, geen opgebroken nachten, geen borst- of flesvoeding, geen nachtelijke wandelingen, en alle andere dingen die bij het moederschap komen kijken. Kinderen zijn geweldig, maar soms wil je gewoon. Even. Niks.

LEES OOK: Haha! Dit moederdagontbijt gaat finaal de mist in

4. Een kruimeldief

Omdat het eten vaker naast de tafel belandt dan op de plek waarvoor het daadwerkelijk bedoeld is. En om voor elk kruimeltje nou die hele stofzuiger uit de kast te trekken…

5. Een sloot geld om mee te winkelen

Sinds de etalages van Zara, H&M en SissyBoy nog steeds niet gestopt zijn met lonken, zou het fijn zijn als je een aantal honderdjes ter beschikking had om te ruilen tegen wat fijne items. The Next Closet, de online webwinkel waar je tweedehands design voor een prikkie kunt inslaan, heeft een speciale Moederdag collectie geselecteerd. Met de code TNCxFAMMExMAMA krijgt je moeder tien euro korting. Een giftvoucher van vijftig euro winnen? Tag je moeder op Facebook en laat weten waarom ze een ‘m verdient. Wie weet kan je moeder binnenkort gaan shoppen!

6. Een week lang niet hoeven opruimen

En dan zou het superfijn zijn als iedereen dat gewoon zelf deed. Een week tegen vuile vaat, een vloer vol Barbies of een overvolle wasmand aankijken doet zeg maar niet veel goeds voor je humeur.

7. Een week lang niet te hoeven zeuren voor het opruimen

Want ja, misschien kost dat nog wel meer energie dan het opruimen zelf.

8. Een avondje Netflixen zonder gestoord te worden

Met een kleedje en popcorn, graag.

9. Langer dan drie minuten douchen

En dan ook graag he-le-maal alleen.

10. Oké, een zelfgemaakt knutselwerk is ook meer dan welkom

Omdat de koelkast nu eenmaal gezelliger is met kleurrijke tekeningen erop.

Meer Famme? Volg ons ook op Instagram!

Reageer op artikel:
Deze 10 cadeautjes willen moeders pas écht graag hebben voor Moederdag
Sluiten