Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Gezondheid 3 jul 2017
Leestijd: 2 minuten

Beste idee ooit: in dit café kun je gewoon even een dutje doen

Als moeder heb je soms momenten dat je zó moe bent, dat je niet kunt opstaan of gewoon ergens wilt gaan liggen om even een dutje te doen (als je aan het werk bent bijvoorbeeld). Geen wonder dus dat je soms liever naar je bed gaat dan dat je een avond op stap gaat. In Madrid hebben ze daarom de beste bar ever geopend, namelijk eentje waar je die twee dingen met elkaar kunt combineren.

Gewoon neerploffen

Niemand die met je wil spelen, niemand die vraagt waar zijn spullen liggen, niemand die continu iets van je wil. Klinkt als de hemel op aarde, niet? De bar waar dit dus gewoon kan, heet Siesta & Go en is in plaats van met tafels en stoelen uitgerust met heerlijke bedden waar je anytime kunt neerploffen. Op deze plek ben je dus even weg van alle hectiek in huis en kun je even tot jezelf komen. Een film kijken, een goed boek lezen of gewoon een paar uur slaap pakken zonder gestoord te worden. Klinkt als een droom! Ook ideaal voor overdag, als je snakt naar een middagdutje (en welke ouder kent dat gevoel nou niet?)

LEES OOK: Napercise: sporten door te slapen, ja dat kan

Even duur als twee cocktails

In de bar is WiFi aanwezig, net als koffie, een krantje, slippers en een pyjama voor iedereen die even wil nappen. Een dutje bij Siesta & Go kost je 14 euro voor een uurtje. Ongeveer even duur als twee goede cocktails. Maar dat kunnen dus zomaar je beste besteedde 14 euro van de dag zijn. In totaal zijn er 19 bedden beschikbaar, die je van tevoren kunt reserveren. Gewoon binnenlopen kan ook, maar dan ben je dus niet verzekerd van een plekje.

O ja, je hoeft niet bang te zijn dat je in een smoezelig, vies bed terecht komt, want de bedden worden regelmatig gereinigd en al het beddengoed dat er gebruikt wordt, is voor eenmalig gebruik.

Werken

Ben je niet zo van het slapen (kunnen we ons niet voorstellen, maar hè), dan kun je ook een werkplek reserveren waar je rustig je laptop neer kunt zetten of een goed boek kunt lezen. Kan deze bar alsjeblieft snel naar Nederland komen?

Liever thuis dutten? Deze 11 tips voor een betere nachtrust mag je dan absoluut niet missen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Siesta & Go

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Beste idee ooit: in dit café kun je gewoon even een dutje doen
Sluiten