Gina Koninkx
Gina Koninkx Mode 31 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Lidl verkoopt kinder carnavalskleding voor maar 8 euro per pakje

Alaaf! Carnaval (en voor de Limburgers onder ons Vastalaovend) staat weer voor de deur dus we mogen ons weer opdossen. Helaas groeien kinderen als een malle uit die leuke carnavalspakjes dus als je voor een prikkie een kostuum kan scoren is dat wel zo fijn. Lidl verkoopt vanaf maandag ontzettend leuke carnavalskleding voor een zacht prijsje.

Het is zo zonde dat je kids zo snel uit hun kleding groeien. Heb je vorig jaar nét dat perfecte pakje gevonden, is het kostuum dit jaar al weer veel te klein. Omdat je je salaris ook aan andere dingen wil besteden zijn deze goedkope pakjes van Lidl echt perfect.

Carnavalskleding voor kids bij Lidl

Lidl snapt dat we ons salaris liever aan leuke kleding voor ons zelf besteden dan aan pakjes voor onze kids die er om de haverklap weer uitgegroeid zijn, of erger nog, de kleding direct molesteren. Met Carnaval gaat het er al helemaal wild aan toe dus goedkope carnavalskleding voor je kinderen kun je wel gebruiken.

Lidl verkoopt vanaf maandag 4 februari verschillende carnavalspakjes voor maar 7,99 euro per stuk. WHAT?! Je kunt kiezen uit de thema’s prins(es), musketier, piraat, romein of viking. De pakken zijn verkrijgbaar in de maten 122/128 en 134/140. Als jouw kind nu al een fervent carnavaller is kun je voor dit prijsje ook wel twee of drie kostuums aanschaffen.

De outfits voor meisjes vind je hier, en de kostuums voor jongens vind je hier.

Ook wel handig om te weten tijdens Carnaval: zo zorg je ervoor dat je kids toch nog voldoende slaap krijgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme