Gina Koninkx
Gina Koninkx Lifestyle 14 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Het is bijna carnaval! 6 x de leukste (en budgetproof) outfits voor kids

We mogen weer bijna hoor! Over twee weken begint het feestgedruis weer in sommige delen van ons land. Een aantal dagen lang zie je alleen maar verklede mensen en kinderen over straat lopen en voor velen is het dan ook hun lievelingsmoment van het jaar. Zéker voor kids. Ben jij nog op zoek naar een carnavalspakje voor je zoon of dochter? Hier vind je een aantal hele leuke outfits.

Carnavalspakje voor kinderen

Wie al jaren carnaval viert, heeft ongetwijfeld een grote collectie aan carnavalskleding in huis. Helaas groeit dat grut vaak sneller dan je denkt en zul je ook dit jaar opnieuw op zoek moeten gaan naar een geschikt carnavalspakje. Deze acht outfit zijn niet te duur en jouw kids staan vast nú al te springen om deze personages te mogen zijn.

1. Indianenpakje van HEMA – €8

Winkels als HEMA, Lidl en Aldi verkopen ook elk jaar carnavalskleding en dat past bijna binnen ieders budget. Dit leuke indianenpakje bijvoorbeeld scoor je voor maar 8 euro en is leuk voor zowel jongens als meisjes.

Bron: HEMA

2. Racekostuum Max Verstappen van Feestbazaar- €19,95

Hier worden heel veel jongens (en meisjes) wild van: het racekostuum van hun held Max Verstappen. Voor €19,95 krijg je het jumpsuit, de pet en riem bijgeleverd. Je hebt vast nog wel ergens een leuke trofee in huis staan (of je kunt er samen een knutselen) om er als accessoire bij te dragen.

max verstappen kostuum voor carnaval
Bron: Feestbazaar.nl

3. Elza Frozen kostuum van Bol.com – €19,99

Frozen is misschien wel de populairste Disneyfilm van de eeuw en het kostuum van Elza (en Anna) is minstens zo populair. Bij Bol.com kun je heel veel verschillende Elza jurken bestellen, waaronder deze mooi glanzende.

prinsessenjurk van Frozen voor carnaval
Bron: Bol.com

4. Astronaut NASA van H&M – €24,95

De ruimtevaart blijft iets magisch voor kinderen. Het zal je dan ook niet verbazen dat veel kinderen geïntrigeerd zijn door astronauten. Ze kunnen er met carnaval zelf een zijn. Moet je nou kijken wat een mooi kostuum!

carnavalspak voor kids van H&M
Bron: H&M

5. Zeemeerminnenjurk van H&M – €24,95

Net als unicorns zijn zeemeerminnen al een aantal jaren hartstikke hip. H&M verkoopt deze mooie zeemeerminnen jurk. Spray wat glitters en kleur in het haar van je kids en de outfit is helemaal compleet.

outfit voor carnaval voor kids
Bron: H&M

6. Piratenpak van HEMA – €8

HEMA verkoopt wel meerdere leuke carnavalspakjes voor kids waaronder dit piratenpak. Je scoort ‘m ook voor maar 8 euro en blijft het hele jaar leuk voor verkleedpartijtjes in en buitenshuis.

piratenpak voor kids voor carnaval
Bron: HEMA

Op zoek naar meer inspiratie? Dit zijn de schattigste duo carnavalkostuums voor kids

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme