Sterre Touw
Sterre Touw Kids 18 jan 2018

5 x raak: celeb-moeders laten zien hoe het moederschap er écht aan toe gaat

Beroemde moeders delen maar al te graag van alles over het moederschap op hun social media accounts. Vaak gaat dit gepaard met de mooiste designer outfits of op de zonnigste en vooral meest onbetaalbare vakantiebestemmingen. Deze celebrity moeders pakten het anders aan en kwamen met foto’s en tweets waarin wij ons wél herkennen.

De moeders geven een realistisch en vooral humoristisch beeld van hun ervaringen met het moederschap. Het is logisch dat ook zij regelmatig in Disneyland of op de Maladiven te vinden zijn, maar het is (gelukkig) niet het enige wat ze delen. Alledaagse dingen zoals het klaarmaken voor school, de strijd tijdens het avondeten en de gigantische chaos in huis wordt door ze gedeeld. Volgens deze zes celebrity moeders is dít hoe het moederschap er echt aan toe gaat.

LEES OOK: Hóe dan? Dit zijn de 9 meest bizarre celebrity-babynamen van 2017

Chrissy Teigen

Chrissy is deelt op social media ongeveer alles over haar leven wat er maar te delen valt. Ze heeft geen enkele moeite om met goede comebacks te komen als ze negatieve reacties krijgt op haar posts. Als moeder deelt ze maar al te graag hoe je je – tja – voelt als je zwanger bent…

P!NK

De reden dat we allemaal fan van Pink zijn is dat we haar gewoon ontzettend cool vinden. Ze strijd voor genderneutraliteit en geeft ons regelmatig een kijkje in haar leven als moeder. Dit instagram-bericht van de zomer van vorig jaar is een typisch voorbeeld van de vele ‘what the fack’-momenten die we als moeder hebben.

Yeah my kid rides her bike inside. Without clothes. And helmets. While I ignore her and look at my phone. #failingbeautifully #loveinthebigapplein2017

A post shared by P!NK (@pink) on

Giovanna Fletcher

Giovanna Fletcher is een Britse bekende presentatrice en schrijfster. Fletcher heeft geen moeite om de dagelijks worsteling van het moeder zijn uitgebreid op instagram te delen. De korte nachten, ‘s avonds tot laat doorwerken; voor Giovanna is het aan de orde van de dag.

My little loves! Family time is the best (and also highly chaotic). ??????xx

A post shared by Giovanna Fletcher (@mrsgifletcher) on

Serena Williams

Kersverse moeder en tennisster Serena Williams is sociale media gaan gebruiken als vraagbaak. Hoe krijg je als net nieuwe moeder grip op al die ‘mama-dingen’. Gelukkig weten de talloze ervaren moeders wel raad en delen we maar al te graag onze ervaringen met mensen om ons heen. (En al helemaal met Serena.)

LEES OOK: Wauw! 9 kinderen die precies op hun beroemde ouders lijken

Kristen Bell

De Amerikaanse actrice postte een maar al te herkenbare foto van een vreselijke puinhoop aan speelgoed met allemaal kleine onderdeeltjes. ‘Dit is een foto van zowel de vloer van mijn huis als de binnenkant van mijn hersenen.’ En daar kunnen wij ons zo goed in vinden.

This is a picture of both the floor of my house and the interior of my brain. #momlife

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on

Beroemde moeders zijn dus net als wij. Natuurlijk hebben ze meer over voor goede nanny’s en prachtige vakanties, maar als je eenmaal kinderen hebt kom je onder sommige dingen gewoon niet uit. Of het gaat om borstvoeding geven, een vreselijke poepluier is of die verdomde legoblokjes die door de kamer liggen. Het moederschap is voor iedereen even hard. En mooi. Maar ook hard….

Reageer op artikel:
5 x raak: celeb-moeders laten zien hoe het moederschap er écht aan toe gaat
Sluiten