Redactie
Redactie Kids 1 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Chrissy Teigen en John Legend verliezen kindje: ‘We zijn geschokt en in diepe rouw’

Een enorm zware periode voor model Chrissy Teigen en zanger John Legend. Het koppel is hun derde kindje verloren. Teigen heeft een miskraam gehad, deelt ze op Instagram.

‘We zijn geschokt en in diepe rouw, een pijn die we nog nooit eerder hebben gevoeld’, schrijft Chrissy. Vorige week werd ze in het ziekenhuis opgenomen met zwangerschapsbloedingen. Artsen hebben de bloedingen ‘ondanks zakken vol bloedtransfusies’ niet kunnen stoppen. ‘Het was gewoon niet genoeg’, aldus het model.

Baby Jack

Chrissy en John hebben hun ongeboren baby Jack genoemd. ‘Eigenlijk beslissen we pas over de naam op het laatste moment maar op de een of andere manier zijn we dit kleine jongetje Jack gaan noemen. Dus hij zal altijd Jack voor ons zijn. Hij heeft zo hard gewerkt om deel uit te maken van ons kleine gezin en dat zal hij voor altijd zijn.’

Bij haar verhaal deelt Chrissy een hartverscheurende foto waarop ze huilend en kapot op de rand van haar ziekenhuisbed zit. „Aan Jack: het spijt me dat je de eerste momenten van je leven met zoveel complicaties werd geconfronteerd en dat we je niet het huis konden geven dat je nodig had om te overleven. We zullen altijd van je houden.

Dankbaar voor de kinderen

‘We zijn zo dankbaar voor het leven dat we hebben met onze geweldige kinderen Luna en Miles en voor alle geweldige dingen die we hebben mogen meemaken. Maar niet elke dag kan vol zonneschijn zijn. Op deze zwarte dag zullen we rouwen en huilen. We zullen elkaar omhelzen en liefhebben en komen er overheen.’ De oudste telg Luna werd in april 2016 geboren. Het koppel had moeite zwanger te worden, dit lukte met dank aan IVF uiteindelijk toch.

Chrissy en John maakten half augustus bekend dat er een derde kindje op komst was. De twee maakten het babynieuws op bijzondere wijze bekend in de videoclip van Johns nieuwe single Wild.

Dit artikel is eerder verschenen op Metro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Chrissy Teigen en John Legend verliezen kindje: ‘We zijn geschokt en in diepe rouw’
Sluiten