Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Kinderen 9 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

She’s back! Chrissy Teigen reageert wederom hilarisch op mom-shaming

Chrissy Teigen is geen onbekende als het aan komt op mom-shaming. Ze wordt regelmatig bekritiseerd vanwege haar opvoedingsmethoden. Ze laat het er niet bij zitten en reageert hilarisch.

En daarom is Chrissy Teigen een legend, niet alleen omdat ze getrouwd is met John Legend. Dit keer werd ze gemomshamed voor het geven van borstvoeding in het openbaar.

Borstvoeding

Nadat Teigen afgelopen weekend een hilarische foto heeft gedeeld op Instagram, waarin ze haar pasgeboren baby Miles borstvoeding geeft en tegelijkertijd doet alsof ze de babypop van haar dochter Luna ook de borst geeft, reageren kritische vrouwen in tweets naar Chrissy. De één vindt het niet nodig en de ander vindt het zelfs narcistisch.

Twitteraars

De twitteraars kreeg veel kritiek op hun tweets. Veel andere vrouwen vroegen zich af waar ze zich mee bemoeiden. Ook Chrissy Teigen liet het niet aan haar voorbij gaan en reageerde hilarisch op de vrouw die het narcistisch vond: ‘Nee. Ben gewoon aan het chillen. Het dagelijkse leven laten zien zoals ik ook doe wanneer ik andere dingen doe. Koken, spelen met honden, enz. Je maakt het voeden van een baby big deal omdat je titty-issues hebt.’ Ook werd op de andere tweet gereageerd:

Mind your own business

Elke moeder verdient het recht om op je eigen manier je kids op te voeden, zonder mom-shamed te worden. Wat ons betreft is de foto van Chrissy die haar baby én een pop voedt, een kostbaar portret van het moederschap. Beroemde moeders ontvangen voortdurend kritiek van mensen met betrekking tot hun opvoedingsvaardigheden, en Teigen weet dat beter dan wie dan ook. Gelukkig lijkt het erop dat Chrissy haar social media gebruik niet zal veranderen.

LEES OOK: Chrissy Teigen strikes back! Haar hilarische reactie op momshaming

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme