Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Kids 19 dec 2018

Slim! Zo kreeg Chrissy Teigen haar peuterdochter aan het eten

Wij van de redactie zijn fan van Chrissy Teigen. Ze heeft eerder een openhartige brief geschreven over postnatale depressie én ze reageert altijd hilarisch en scherp op momshaming.

Vaak deelt Chrissy Teigen ook dingen rondom haar kinderen waar elke ouder zich wel in kan vinden. Zo deed ze dat nu ook op twitter.

De video

Op Twitter deelde Chrissy Teigen een filmpje waar ze door een ‘menu’ heen aan het bladeren is – maar het is niet zomaar een menu. Het menu staat vol met eten dat speciaal is ontworpen voor haar nummer één klant: haar twee jarige dochter Luna, hand-made door Chrissy Teigen. We herkennen natuurlijk allemaal die momenten in de peuterpuberfase waarbij je kleine tegen al het eten ‘nee’ zegt. Chrissy Teigen probeert het anders aan te pakken door haar dochter een menu te geven waar ze uit kan kiezen. Best slim, toch?

Herkenbaar

Chrissy haar inspanningen zijn op zoveel manieren herkenbaar. Zoals elke ouder wel weet, kunnen peuters enorm kieskeurig zijn, en de kans dat ze eten wat je voor hen hebt klaargemaakt, neemt af met elke minuut die je besteedt aan het maken van die maaltijd.

Wij houden er in ieder geval van hoe Chrissy Teigen deze frustrerende en mega herkenbare situatie onder handen neemt en dit menu – inclusief prijzen! – gebruikt om haar dochter aan het eten te zetten. Er staan zelfs foto’s bij – peuters eten immers met hun eten en de meesten van hen kunnen nog niet eens lezen.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Slim! Zo kreeg Chrissy Teigen haar peuterdochter aan het eten
Sluiten