Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Mode 2 jul 2018

Leuk! Op 9 juli is er een closet sale voor CliniClowns in Amsterdam voor jou én de kleine

Bekende Instamommy’s organiseren aankomende maandag (9 juli) een closet sale voor de CliniClowns. De sale vindt plaats in de Tulp in Amsterdam.

Met de sale proberen zij een zo groot mogelijke opbrengst aan de CliniClowns te schenken.

Instamommy’s

De initiatiefnemer Rachel van Sas (@dehuismuts), gaat samen met Lizet Greve (@lizetgreve), Anna Lissa (@annalisslife) en Rosanna Gentenaar (@billierose) tijdens de Closet Sale bij de Tulp op het Marie Heinekenplein zowel de kleren van zichzelf als hun mini’s verkopen. De opbrengst én de kaartverkoop (die maar 5 euro kost!) zal in zijn geheel naar de CliniClowns gaan.

Bijdrage bezoekers

Als bezoeker kun je hieraan extra bijdragen. Aan de kassa kun je namelijk zelf de waarde bepalen van de door jezelf uitgekozen kleding en daarmee bepaal je wat je aan het goede doel wilt schenken. Kaartjes kun je hier kopen voor maar €5,- en je kleine heeft gratis toegang.

Tijden

De sale wordt opgedeeld in twee tijdvakken: het eerste tijdvak loopt van 11:00 tot 13:30 en het tweede tijdvak van 13:30 tot 16:00. De hele dag zullen de kramen worden aangevuld met nieuwe kleding, zodat er binnen elk tijdvak genoeg kledingstukken te scoren zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Leuk! Op 9 juli is er een closet sale voor CliniClowns in Amsterdam voor jou én de kleine
Sluiten