Soraya Vogelaar
Soraya Vogelaar Kids 20 apr 2017

Co ouderschap: ouders plus stiefvader en stiefmoeder zijn letterlijk een top team

Als je uit elkaar gaat en samen verder gaat in co ouderschap vorm vergt dat een hoop aanpassing. Als er dan ook nog een stiefvader en stiefmoeder bijkomen kan dat heel ingewikkeld worden. Of niet. Dit samengestelde gezin laat zien dat ze letterlijk als één team werken om hun dochter de best mogelijke opvoeding te geven.

Stiefmoeder Emilee Plaayer plaatste de foto op haar Facebookpagina waar deze hartstikke viral gaat en veel positieve reacties opwekt. Op de foto zijn ouders Ricky en Emilee en stiefouders Clara en Alex te zien terwijl ze dochter Maelyn aanmoedigen. Op de rug van hun shirts, staat ieders rol binnen het gezin. Ze schrijft erbij:


LEES OOK: Deze vrouw schrijft een ontroerende brief aan de stiefmoeder van haar kind

Normaal

Aan Huffington Post vertelt Emilee dat dit niet meer dan normaal is voor het gezin. ‘We vinden het belangrijk om zoveel mogelijk met z’n allen bij de voetbalwedstrijden aanwezig te zijn. We zitten altijd samen bij elkaar en moedigen Maelyn aan als één familie.’ Daarnaast zijn ze ook buiten het veld een team. De familie is net zo hecht met het dochtertje van Emilee en Ricky. Ze vieren alle verjaardagen en feestdagen samen.

Dit is co ouderschap zoals het een voorbeeld is voor alle ouders die niet meer bij elkaar zijn. Want het allerbelangrijkste blijft dat je de kinderen een veilige en liefdevolle omgeving bezorgt om op te kunnen groeien tot een zelfstandig en zelfverzekerd mens. Hulde aan Ricky, Emilee, Alex en Clara!

Heb je de tissues al klaarliggen? In deze video vertellen ouders en stiefouders elkaar de waarheid

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Facebook Emilee Plaayer

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Co ouderschap: ouders plus stiefvader en stiefmoeder zijn letterlijk een top team
Sluiten