Inspiratie: dit zijn de 5 coolste lentekapsels voor stoere meiden

Kids

De lente is het uitgelezen moment om je mini-me een nieuw kapsel aan te meten. Dan hebben we het niet over tuttige, ingewikkelde opgestoken creaties maar stoere looks voor coole meiden.

Deze mini Insta-influencers ownen hun pony’s, knotjes en vlechten. Voor meisjes-meisjes, tomboys en alles daar tussenin: deze frisse lentekapsels willen we eigenlijk zelf ook.

1. De pony + knot

Waarom voor één kapsel gaan als je er ook twee kan combineren? Zo’n half knotje staat nog cooler met een pony. Dat zonnebrilletje, de cactus-tas en Dr. Martens maken het helemaal af.

 

2. Visgraat vlechtjes

Hoe langer de lokken, hoe makkelijker je dit kapsel kan namaken. Een paar losse plukjes langs het gezicht houden het lekker nonchi.

 

3. De Anna Wintour-tribute

Deze klassieke bob is vlijmscherp en perfect voor meiden die niks moeten weten van speldjes, clipjes en haarbanden.

3. De Princess Leia

Twee haarelastiekjes en een paar strategisch geplaatste schuifspeldjes is alles wat je nodig hebt om haar mee te nemen naar een heelal hier ver, ver vandaan.

My👑

Een bericht gedeeld door Laerta (@fashion_laerta) op

4. Lang & bohemian

Is het zielig om jaloers te zijn op het kapsel van een 10-jarige? Want dit willen wij ook.

5. Strik erom

Voor strikken geldt voor kinderen hetzelfde als cadeaus: hoe groter, hoe beter. En wie zijn wij om daar wat tegenin te brengen als zo’n simpel accessoire een outfit van ‘eh’ naar ‘epic’ upgradet?