Sterre Touw
Sterre Touw Gezondheid 10 dec 2018
Leestijd: 1 minuut

11 creatieve kerstkapsels waar je dochter mee naar het kerstdiner wil

De meest verrassende en creatieve kerstkapsels zijn voor meisjes tijdens de kerst een belangrijk deel van hun feestelijk look. Bovendien is het weer bijna tijd voor het kerstdiner op school en met de familie! Met een leuke (glitter)jurk zal je dochter ook deze kerst weer vol in de belangstelling staan, maar daarmee is de kerstlook nog niet af!

Kerstkapsels

Je haar moet er natuurlijk  feestelijk uitzien. En wat is er nog feestelijker dan een echt kerstkapsel. Voor sommige kapsels heb je misschien iets langer de tijd nodig, maar het is de moeite waard! Tip: voor moeders én vaders die het moeilijk vinden om te vlechten of mooie staartjes te maken zijn er talloze how-to filmpjes op You Tube. Je leert er binnen no time hoe je je kind van een mooi kapsel voorziet en dat is ook nog eens heel handig voor de rest van het jaar.

1 Vlecht

2 Rendieren

3 Cadeautje

LEES OOK: Kerst inpakpapier maken met de kinderen: ontzettend leuk om te doen

4 Vissengraatvlecht

5 Rudolf, ben jij dat?

6 Vlechten met lint

7 Glitters zijn alles

8 Kerstkransje

9 Invlechten

10 Lichtjes

12 Kerstballen

Ben je niet zo creatief en heb je je kind al voldoende in de kerstkleren gehesen? Vergeet dan niet te denken aan de traktaties die je kind moet maken voor het kerstdiner. Hier kun je meer lezen over snelle en makkelijke traktaties.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Pinterest

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
11 creatieve kerstkapsels waar je dochter mee naar het kerstdiner wil
Sluiten