Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Kids 10 jan 2017

Creatieve vader maakt geweldig eigen activiteitenbord voor zijn peuter

Waarom zou je naar de winkel rennen om je peuter te helpen in zijn ontwikkeling? Dat moet deze vader op Imgur, ‘teachezofpeachez’ genaamd, gedacht hebben, toen hij voor zijn zoontje een geniaal activiteitenbord maakte. En dat krijgt natuurlijk bijval onder alle internet minnende ouders.

Van het geld dat ik heb uitgegeven aan vermaak voor mijn dreumes, peuter en kleuter kun je een rondje om de wereld maken. Oke, niet helemaal, maar je begrijpt wat ik bedoel. Niets mochten mijn mannetjes tekort komen in hun ontwikkeling, dus kocht ik kleurrijke loopwagentjes en activiteitenborden met geluidjes, vormpjes en complete telefoons om mee te bellen.

LEES OOK: Laat het ze maar niet horen! Tablets zijn goed voor ontwikkeling fijne motoriek

Imgur hit

Hé dat kan ik ook, moet ‘Teachezofpeachez’ papa bedacht hebben. Hij dook met zijn gereedschapskist het klushok in om een uniek activiteitenbord voor zijn zoontje te maken. Nadat het z’n zoontjes goedkeuring kon wegdragen, besloot hij een foto op Imgur te zetten en dat leverde hem bijna 2,5 miljoen views op.

Een opsomming van wat er zoal te beleven valt op het bord: Een heuse, oh zo heerlijk ouderwetse telefoon, een magnetisch bord met letters, een rekenmachine (je kan niet vroeg genoeg beginnen, want ‘ons bien zuunig’), een trits sloten, mini lichtshow en natuurlijk een wc-rol voor het broodnodige gedraai. Volgende keer een volle rol, dan is het feest zo niet nog completer.

Super zo’n betrokken vader. Positieve, betrokken vaders voeden namelijk vrolijkere en mentaal gezondere kinderen op.

Teachezofpeachez

Reageer op artikel:
Creatieve vader maakt geweldig eigen activiteitenbord voor zijn peuter
Sluiten