Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Eropuit 10 nov 2017

Cry-Baby Cinema is een bioscoop waar je je baby meeneemt (ouders zijn enthousiast)

Sinds deze maand is de eerste Cry-Baby Cinema een feit. KINO in Rotterdam kwam onlangs met het concept, dat al een succes is in London. Elke eerste vrijdag van de maand neem je vanaf nu je baby gewoon mee de zaal in. En aan alles wordt gedacht.

De speciale aanpassingen die KINO doet om het ouders met een baby gemakkelijk te maken zijn: het geluid zachter zetten, een magnetron in de zaal om flesjes of voeding op te warmen en ruimte om de zaal in- en uit te lopen.

Cry-Baby Cinema en Vincent

De eerste vertoning van de baby bioscoop vond afgelopen vrijdag plaats. De film? Loving Vincent, over het leven van Vincent van Gogh, alles behalve een kinderfilm. In de zaal voornamelijk ouders met een jong kindje. Als er eentje huilt zal niemand dus gek opkijken of je de tent uit staren. Hier zal louter begrip zijn voor de struggles van het jonge ouderschap.

LEES OOK: Wil je toch ook wat toffe films met de (iets oudere) kinderen kijken. Dit zijn dé kinder- en familiefilms van 2017.

Je hoeft overigens niet bang te zijn dat er films draaien die niet voor kleine kinderogen bestemd zijn. De volgende films van Cry-Baby Cinema zijn inmiddels bekend gemaakt. Dus woon je in de regio Rotterdam? Dan weet je hoe je je vrijdag kunt besteden met je kleintje.

Films Battle of the Sexes en Wonder Wheel

Op vrijdag 1 december draait de film Battle of the Sexes. Een luchtig drama dat draait om een beroemde tennismatch tussen de vrouwelijke Billie Jean King en mannelijke Bobby Riggs. De tenniswedstrijd was in 1973 de best bekeken sportwedtrijd ter wereld. Op vrijdag 5 januari draait de nieuwe Woody Allen: Wonder Wheel. Een typische Woody Allen die zich afspeelt in de jaren ’50 in een pretpark aan de zeedijk van Coney Island (New York).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

KINO

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Cry-Baby Cinema is een bioscoop waar je je baby meeneemt (ouders zijn enthousiast)
Sluiten