Janne Vogel
Janne Vogel Gezondheid 28 mei 2018

Hou van je lijf: deze nieuwe collectie benadrukt de schoonheid van je curves

Kan jouw garderobe wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan komt deze collectie als geroepen. MS Mode besteedt in hun nieuwe collectie aandacht aan curves, en daar worden we heel blij van.

Het laten zien van je rondingen kan ontzettend vrouwelijk en classy zijn. Vier curvepower met de nieuwe Dress to Impress collectie.

Dress to Impress

‘If you have it, flaunt it’ was en is het motto dat zeker in de Hollywood wereld centraal staat. De ene na de andere ster verschijnt in skin tight kleding om maar zoveel mogelijk curves te showen. Ben jij ook zo trots op je vrouwelijke vormen? Laat je lichaam dan vooral zien met de nieuwe Dress to Impress collectie. Jurkjes én tops met veel aandacht voor de voorgevel, die ondertussen niet te strak om je lichaam heen zitten. Kunnen we blijven ademen en ons ondertussen toch héél sexy voelen. We love it!

Elegant en comfy

De fijne stofjes die zijn gebruikt zorgen voor een perfecte pasvorm en zitten ook nog eens heel comfortabel. De combi tussen stevigheid en stretch maakt dat de kleding mooi aangesloten zit, waardoor je figuur er perfect in uitkomt. Nog iets: de jurkjes en tops zijn gemaakt van onkreukbaar materiaal. Kun je ze last-minute zo in je koffer proppen en simpelweg houden van het feit dat je ze gelijk aan kunt trekken na het wassen.

Collectie

De items bestaan in de kleuren rood, roze, geel, groen en blauw, maar ook in klassiek zwart. Niet geheel onbelangrijk: zowel de tops als de jurkjes zijn prima te betalen. Het duurste item in de collectie is €34,99.

De gehele collectie is beschikbaar in M, L, XL, XXL, en 3XL, via MS Mode.

In samenwerking met MS mode

Reageer op artikel:
Hou van je lijf: deze nieuwe collectie benadrukt de schoonheid van je curves
Sluiten