Soraya Vogelaar
Soraya Vogelaar Gezondheid 21 mrt 2018

Niet oké: mensen vragen zich af hoe het kan dat deze curvy vrouw een man met een sixpack heeft

Op ieder potje past een dekseltje en voor echte liefde is het uiterlijk lang niet altijd belangrijk. Schoonheid zit vanbinnen. Toch gebeurde er iets heel naars bij Jenna Kutcher. Iemand op Instagram vroeg zich af hoe zij – met haar lichaam – zo’n knappe vent aan de haak kon slaan. Niet oké!

De 29-jarige Jenna Kutcher plaatst wel vaker kiekjes van haar en haar man op Instagram. Op een dag kreeg ze een privé bericht van een volger. Degene kon niet geloven dat zij ‘met haar lichaam’ een knappe man heeft.

Jenna reageert op Instagram: ‘Dit heeft me gekwetst. Een deel van mijn onzekerheid over mijn lichaam komt door het feit dat ik met Mr. Sixpack getrouwd ben. Hoe heb ik hem met mijn figuur een relatie met hem? Soms heb ik het gevoel dat ik niet bij hem hoor omdat ik niet slank ben.’ laten we even voorop stellen dat Jenna er prachtig uitziet en een prachtig figuur heeft. Daarnaast zou het niet moeten uitmaken hoe jij of je partner eruitziet.

Liefde voor elkaar

Jenna’s reactie op het ongepaste bericht is geweldig: ze plaatst prachtige strandfoto’s van haar en haar man op Instagram. De foto gaat als een speer met meer dan 50 duizend likes en 6 duizend reacties voor haar positieve boodschap.

Haar man Drew plaatst zelf ook een bericht: ‘We zijn gewoon een doorsnee getrouwd stel. We houden van onze honden en hebben samen lol. Hoort het huwelijk niet om liefde, acceptatie en geborgenheid te draaien? Ons uiterlijk heeft niks te maken met onze liefde voor elkaar. We zijn dankbaar dat wel elkaar hebben en dat we anderen kunnen inspireren.’

LEES OOK: Dit is hoe het schoonheidsideaal in de afgelopen 100 jaar is veranderd

LEES OOK: Deze moeder reageert briljant wanneer haar dochter een curvy Barbie afwijst

Veel meer dan een lichaam

Jenna benadrukt dat het leven en de liefde om zoveel meer draait dan alleen het uiterlijk. Jenna: ‘Deze man heeft elke ronding, elk kuiltje, pondje en puistje bij mij de afgelopen tien jaar omarmt. Hij heeft mij er altijd aan herinnerd dat ik prachtig ben. Zelfs als het stemmetje in mijn hoofd dit niet zo voelde. Op momenten dat ik al dagen niet had gedoucht bijvoorbeeld.’ Ze gaat vervolgt: ‘Ik ben zoveel meer dan mijn lichaam, hij is zoveel meer dan zijn lichaam en jij bent ook veel meer dan alleen je lichaam.’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Redbookmag

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Niet oké: mensen vragen zich af hoe het kan dat deze curvy vrouw een man met een sixpack heeft
Sluiten