Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Work & Life 11 jul 2017
Leestijd: 1 minuut

Zó schattig: man regelt de perfecte date night met zijn vriendin

Als je een kind hebt dan schiet date night er negen van de tien keer bij in. Da’s heel jammer, want vaak geeft zo’n avondje je bakken nieuwe energie waar je weer een hele week mee vooruit kunt. Maar wat nu als je te moe bent om naar de kroeg te gaan? Precies, dan haal je de kroeg toch gewoon naar huis?

Samen op pad

Dat is exact wat deze man dacht toen hij plannen smeedde voor een avondje met zijn vriendin. Hij maakte een filmpje van zijn idee en begint met een scène waarop hij met zijn vrouw op de bank zit. Hij stelt haar voor om samen wat leuks te gaan doen, bijvoorbeeld samen een take-away halen.

‘Schat, trek wat leuks aan, dan gaan we samen op pad’, zegt de man. ‘Doe je haar en kom rond acht uur vanavond terug.’ Zijn vriendin nam zijn vraag heel serieus en komt precies om de afgesproken tijd aan de deur. Ze ziet er prachtig uit en is helemaal klaar voor een avondje uit.

LEES OOK: 7 dingen die je vermoeider maken dan je denkt

Teleurstelling

Dan neemt de man haar mee naar binnen, ze heeft geen flauw idee wat haar te wachten staat. Als ze binnenkomt en ziet dat er geen oppas is, is ze wel een tikkie teleurgesteld. Gelukkig is die teleurstelling snel verdwenen als ze doorheeft wat er in de tuin staat. Haar vriend heeft namelijk een huge bar geregeld, gewoon in de achtertuin. Haar reactie is priceless!

23 x zo ziet je relatie eruit nadat je kinderen hebt gekregen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Facebook LAD Bible

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Zó schattig: man regelt de perfecte date night met zijn vriendin
Sluiten