Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Kids 10 juli 2018

Wow! Justin Timberlake is ‘gedadshamed’ nadat hij een foto van zijn zoon op Instagram zette

Toen Justin Timberlake een foto postte van zijn vrouw Jessica Biel die hun zoon Silas kuste, konden mensen niet wachten om hun ongezouten mening te geven.

Het is moeilijk om voor te stellen wat voor mensen achter een laptopscherm zitten en gemene reacties geven op een 3-jarig kind, maar ze zijn er echt.

City Of Love

Justin Timerblake en zijn vrouw Jessica Biel zijn ouders van de 3 jaar oude Silas Randall, die in 2015 geboren is. Ze zijn nu in Parijs, waar ze veel tijd samen doorbrengen en toeristische dingen doen. ‘If this pin doesn’t say ‘City Of Love’ then I’m out..’, zette Justin onder de liefdevolle foto van zijn vrouw en zoon. Jammer genoeg waren er veel mensen die hier geen liefde in zagen en het nodig vonden om er op te reageren en Justin the dadshamen. Een greep uit de (misselijkmakende) reacties:

‘Why Hollywood boys are f up. Grow the hell up and be parents,’ reageert true_me_143.

‘Please don’t kiss your kids on the lips. It’s disgusting and not safe,’ reageert mari7696.

‘Is this a girl?’ reageert een account met de gebruikersnaam makeworldwiser.

‘Sorry, I don’t like when little boys have long hair, and they are too small to decide if they love long hair or not,’ schrijft maja_dia. ‘And it’s like they wanted a girl but when they got a boy they make it look like a girl.’

‘Isn’t it time for hair cut’, stelt stelwildgrammie.

Templetondavis is het hier (heel erg) mee eens: ‘Hair cut time!!!!!’.

‘It’s no wonder we have children with ‘gender identity’ problems in this country. Ugh! Cut the hair!!! I’d be cooler in the summer!!!’, zegt sandysavoie.

‘I always thought they had a boy, what a cute little girl’, zegt cajungirl99.

‘He will be bullies by his schoolmates because of his hair when he starts school. Parents need to think about that’, stelt ipclifton.

Dad-shaming

Gelukkig zijn er ook genoeg mensen die de dad-shaming reacties absoluut niet begrijpen. De reactie van ruby_tooz vat het goed samen: ‘The pin says ‘city of love’ but the comments scream ‘world of hate’. Het is niet de eerste keer dat mensen meningen geven over de opvoedvaardigheden van JT en zijn vrouw. Sommigen dreigden zelf Social Services te bellen toen Jessica en Justin onthulden dat ze met hun zoon durfden te praten over het menselijk lichaam met anatomisch correcte namen voor lichaamsdelen. Erg hè? NOT.

Niet in een hokje

Het is echt spijtig dat mensen zulke reacties geven op een klein jongetje. Toch waren er ook genoeg reacties te lezen dat haarlengte niet van invloed is op welk geslacht dan ook. Laat staan het dragen van hippe, geprinte matchy shirt en korte broek.

Reageer op artikel:
Wow! Justin Timberlake is ‘gedadshamed’ nadat hij een foto van zijn zoon op Instagram zette
Sluiten