Redactie
Redactie Erop uit april 19, 2015

Dagje Rotterdam? Hier moet je naartoe!

Ga je binnenkort naar Rotterdam? Check dan even onderstaande adresjes voor een geslaagde middag!

Hotel New York

Hotel New York is een aanrader als je in Rotterdam wilt overnachten. Vroeger was dit hotel het hoofdkantoor van de Holland Amerika lijn waar duizenden mensen vertrokken naar Noord Amerika, in de hoop op een beter bestaan. Tegenwoordig kun je er logeren, eten en vergaderen in stijl. Ook kun je er terecht voor een scheerbeurt bij de Barbershop en voor oesters met een glaasje bubbels in de Oesterbar.

Hotel New York

Museum Boijmans van Beuningen

In een museum is altijd genoeg te zien, zeker als je Boijmans van Beuningen bezoekt. Op de website houden ze je up-to-date over de huidige tentoonstellingen. Zo kun je t/m 25 mei naar ‘La La La Human Steps’ met werk van Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin, Pipilotti Rist en House of Makers. Ook leuk: de Boijmans club is speciaal voor kinderen van 5 tot 14 jaar. Het hele jaar door worden er rondleidingen, workshops en activiteiten georganiseerd.
Museum Boijmans van Beuningen

Watertaxi

In Rotterdam kom je van A naar B met de watertaxi. Niet duur, snel en een klein uitje op zich. Er zijn 250 opstapplaatsen en op de website kun jij jouw route al plannen.

Watertaxi

Man met de bril

Bij man met de bril krijg je verse koffie zonder geouwehoer. De koffie is van goede komaf want de man met de bril reist zelf naar de koffieboeren om zijn bonen te halen.

Man met de bril

Objet-trouvé

In deze winkel vind je een perfecte mix van de verfijnde franse stijl en Scandinavisch design. De twee zussen Floor en Josje runnen de zaak die clean en minimalistisch in ingericht.

Object Trouve

Als je dan toch gaat shoppen, kijk dan ook even voor deze trend >

Reageer op artikel:
Dagje Rotterdam? Hier moet je naartoe!
Sluiten