Redactie
Redactie Uncategorized 17 juli 2015

Daphne wordt gepest op school, want haar vader is een crimineel

Je bent puber en je wordt gepest. En waarom? Omdat je vader crimineel is. Zie daar maar eens mee te dealen. Meet Daphne, één van de hoofdpersonen van Schone Handen, dé film van 2015, die op 10 september in de bioscoop komt.

Schone handen gaat over Sylvia (Thekla Reuten) en Eddie (Jeroen van Koningsbrugge). Ze hebben het helemaal voor elkaar. Zijn gelukkig samen, hebben twee geweldige kinderen en to top it off wonen ze in een superluxe huis in Amsterdam-Zuid. Perfect leventje, zou je zeggen. Klopt. Maar er is één minpuntje. Eddie verdient zijn geld met criminele zaken.

Weg bij Eddie?

Daphne krijgt het er moeilijk mee; ze wordt gepest op school en de roddels zijn niet van de lucht. Sylvia, de vrouw van Eddie, had zich neergelegd bij zijn praktijken, maar merkt dat het ook haar steeds minder lekker zit. Na een paar confrontaties met Eddie dringt tot haar door: ze wil weg bij Eddie. Mét de kinderen. Maar zal hij haar zomaar laten gaan? En wat zijn de gevolgen voor de kinderen? Hier zie je hoe moeilijk Daphne het heeft, in twee persoonlijke vlogs vertelt ze over het pesten op school…

#Vlog 1: Ik word gepest


#Vlog 2: Ze praten over me pa

We kunnen niet wachten tot de film in de bioscoop komt (10 september, zet hem in je agenda!), daarom maakte het team waar Famme toe behoort een real life soap over het leven van de Kronenburgertjes. Volg deze en je komt helemaal in de film!

Trailer zien, alles te weten komen over de Kronenburgertjes, de reallife soap volgen óf persoonlijke vlogs van de hoofdpersonen zien? Op schonehandendefilm.nl kan dit, en meer!

Wil jij in september naar Schone Handen? Houd dan de Schone Handen Facebook in de gaten of volg Schone Handen op twitter.

Reageer op artikel:
Daphne wordt gepest op school, want haar vader is een crimineel
Sluiten