Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids februari 14, 2017

Dat zwanger worden niet vanzelfsprekend is, bewijst deze bijzondere foto

Dat zwangerschap absoluut niet iets vanzelfsprekends is, bewijst de Amerikaanse Lauren Walker met een bijzondere foto op Facebook. Het lukte Lauren en haar man niet om via de ‘normale’ weg zwanger te raken, dus gingen ze het IVF-traject in. Na 953 dagen vechten is Lauren nu zwanger van een tweeling.

‘We hebben 953 dagen gebeden… 452 naalden, 1.000 tranen, 1 corrigerende operatie, 4 clomid/letrozole behandelingen, 2 IVF-rondes, 3 mislukte terugplaatsingen, en één geweldige God. We zijn overspoeld met geluk, omdat we eindelijk mogen zeggen dat we zwanger zijn van een jongens-/meisjestweeling. Duke en Diana Walker, die in augustus geboren gaan worden’, zet Lauren op Facebook.

Onwerkelijk en emotioneel

Bij haar emotionele bericht plaatste Lauren een foto van twee rompertjes met alle naalden die gebruikt zijn tijdens haar IVF-traject. De boodschappen op de rompertjes zeggen meer dan duizend woorden. Dat Lauren goed nagedacht heeft over hoe ze haar zwangerschap wilde aankondigen, schrijft ze in de emotionele tekst onder de foto. ‘Alle opties waar we over na hebben gedacht doet onder aan wat ze verdienen. Wat wij verdienen na deze twee intens zware jaren. Als ik al die naalden zo zie voelt het heel onwerkelijk. Toen ik halverwege was begonnen mijn handen te trillen, kreeg ik bijna geen adem en moest ik stoppen. Ik ging zitten, keek ernaar en barstte in tranen uit’, schrijft Lauren.

LEES OOK: IVF-embryo’s groeien beter als ze Armin van Buuren horen

Vreselijk wonderlijk

Haar prachtige tekst sluit de mommy to be af met de woorden ‘Duke en Diana, jullie zijn al zó geliefd. Jullie zijn op een ‘vreselijk wonderlijke’ manier verwekt (Psalm 139:14). Papa en mama kunnen niet wachten om jullie in hun armen te houden, en jullie een leven lang in ons hart te dragen.’

Wauw! Het verhaal achter deze aankondiging is nog mooier dan de foto zelf

Facebook

Reageer op artikel:
Dat zwanger worden niet vanzelfsprekend is, bewijst deze bijzondere foto
Sluiten