Redactie
Redactie Eropuit 13 mei 2014
Leestijd: 2 minuten

De 10 prachtigste en unieke Airbnb huizen

Laten we eerlijk zijn: we zijn toe aan vakantie! Op Airbnb vonden we de mooiste plekjes ter wereld. Geen idee waar je naartoe wilt? Laat je leiden door één van deze mooie verblijfplaatsen.

Seminyak, Bali

Seminyak in Bali zit vol met trendy restaurants en clubs. Deze villa, van alle gemakken voorzien, is een oase van rust in het gezellig drukke Kuta. Vanuit je bed kun je zien of er al iemand in het water ligt.
€179 per nacht

Koepelwoning in Joshua tree

Een plaatje in de woestijn! Ontsnap aan je dagelijks drukke leven en laad jezelf op in de woestijn. Deze koepelwoning is perfect gestyled en indien gewenst komt er ‘s morgens een sap-dame langs met verse fruitdrankjes!
€138 per nacht

100m2 design loft in Tokyo

Huur een industrieel loft midden in Tokio! In de lichte ruimte kom je heerlijk bij na een hectisch dagje in de stad. Het appartement is niet voor preutse types, want eenmaal in de douche kunnen je medereizigers je zien.
€205 per nacht

Amapas, Mexico

Volgend jaar vlieg ik zelf naar Mexico en dit appartement ga ik zeker onthouden! Je slaapt al in het stulpje voor €108 per nacht inclusief de infinity pool met uitzicht op de zee. Oh, en er is ook nog een jacuzzi op het andere balkon.
€108 per nacht

Camps Bay, Kaapstad, Zuid Afrika

Bergen aan zee, nee niet in Nederland maar in Kaapstad. Deze villa kijkt uit op de bergen en de zee! Verder zijn de horeca gelegenheden van Camps Bay om de hoek.
€180 per nacht

West Ave, Lost Angeles

Met 6 personen kun je in dit appartement heerlijk vertoeven. Het interieur is een mengelmoes van kunst en kitsch en daarom perfect voor het ultieme LA-gevoel.
€213 per nacht

San Lorenzo, Rome

San Lorenzo is een alternatieve studentenwijk en vooral geschikt voor de avontuurlijke toerist. ‘s Avonds komt de wijk tot leven dankzij de vele goedkope barretjes en restaurants. Het loft is absoluut niet studentikoos met twee badkamers en een woonkamer zo groot als een balzaal.
€150 per nacht

Boomhut in Atlanta, Verenigde Staten

De lijst zou niet compleet zijn zonder boomhut. Zo nu en dan hebben we allemaal ineens de behoefte om back to basic te gaan. Deze knusse boomhut is ideaal voor twee personen die het niet erg vinden om half buiten te slapen.
€205 per nacht

Södermalm, Stockholm

Södermalm, daar moet je zijn als je naar Stockholm gaat. Het is een fijne buurt waar je veel koffietentjes en vintage winkels vindt. Koffie (of thee) drinken dat doen ze graag in Zweden en de lokale bevolking zit in de middag dan ook massaal op het terras.
€120 per nacht

Teuge, Nederland

Vlieg niet over de grens, maar verblijf in een vliegtuig in Nederland. In Teuge kun je overnachten in een vliegtuig hotel.
€366 per nacht

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De 10 prachtigste en unieke Airbnb huizen
Sluiten