Erop uit 18 mrt 2014 Redactie

De 4 leukste (en lekkerste!) food markten

Gezond, biologisch en ambachtelijk eten: wij houden ervan! Op deze markten scoor je in het weekend de beste streekproducten en scharrel je op je gemak een heerlijk zondagsmaal bij elkaar in een sfeervolle setting.

foto-kopie-8

De NeighbourFood Market

De NeighbourFood Market, die maandelijks neerstrijkt rondom de Westergasfabriek, is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam. Dé plek om het fijnste eten van onze hoofdstad te ontdekken!

Eerstvolgende editie op 20 april. Westergasterrein, Amsterdam.
Meer info: deneighbourfoodmarket.nl

DSC_0146

De Sonsbeekmarkt

Alles zo veel mogelijk uit de streek, dat is het credo van de Arnhemse Sonsbeekmarkt. Zo vindt je er granen van de historische Witte Watermolen uit het park en cider en jams uit de Betuwe.

Eerstvolgende editie op 6 april. Sonsbeek park, Arnhem.
Meer info: sonsbeekmarkt.nl

401886_576924559019024_590919659_n

De Pure Markt

Ooit begonnen met één kraam op de Amsterdamse Dappermarkt en inmiddels uitgegroeid tot een walhalla voor food liefhebbers. Op verschillende locaties door Amsterdam en Hilversum.

Eerstvolgende editie op 30 maart. Park Frankendael, Amsterdam.
Meer info: depuremarkt.nl

img_5100

De Feelgood Markt Eindhoven

Foodies kunnen hun hart ophalen op de Feelgood markt in Eindhoven. Met live-muziek op de achtergrond geniet je er van talloze (bio) hapjes en delicatessen uit het zuiden van het land.

Eerst volgende editie op 20 april. Strijp-S, Eindhoven.
Meer info: feelgoodmarket.nl

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
De 4 leukste (en lekkerste!) food markten
Sluiten