De 6 meest irritante dingen die mannen doen tijdens een middag shoppen

Winkelen met je partner kan hartstikke leuk zijn, er zijn namelijk ook mannen die er dól op zijn lekker in de uitverkoop te snuffelen. Maar volgens dit onderzoek heeft de gemiddelde man na 26 minuten al schoon genoeg van het shoppen. Hoe herkenbaar, niet? Wij irriteren ons vooral aan onderstaand gedag. Maar we vinden het wel lief hoor mannen, dat jullie tóch mee gaan!

Herken jij de onderstaande dingen in jouw partner?

[STAP stap=”1″]

En maar klágen

‘Waarom moeten we altijd op de drukste dagen naar het winkelcentrum?’, ‘Schat, hier zijn we net ook al geweest’ en ‘Ik wacht buiten wel, heb je gezien hoe druk het daar binnen is?’ Zijn precies de dingen die we níet hoeven te horen als we op zoek zijn naar een nieuwe winterjas.

[STAP stap=”2″]

De nee-zegger

Als je met een nee-zegger achter je aan door de winkel loopt, keurt hij de kleding die je in de winkel bekijkt direct goed of, wat vaker het geval is, áf. Pak je alleen al de mouw een het vest dat je gewoon even beter wil bekijken, slingert hij al een ‘nee’ naar je hoofd. Irritant!

[STAP stap=”3″]

Die eeuwige honger

Een dagje winkelen met het manvolk is absoluut niet compleet als je niet ‘even’ met hem langs de stroopwafelkraam bent geweest. Of: de McDonald’s. Hij begrijpt soms gewoon niet dat samen lunchen op een verwarmd terras een stuk gezelliger is dan een snelle, vette hap.

[STAP stap=”4″]

‘Dat heb je al’

In de ogen van mannen lijkt élke spijkerbroek, ieder wit t-shirt en elke zwart jurk hetzelfde. Mannen, wij kunnen je vertellen: dat zijn ze zeker niet. Je kunt namelijk nooit genoeg LBD’s in je kast hebben liggen.

[STAP stap=”5″]

Meningsloosheid

Hij gaat niet alléén voor de gezelligheid mee, natuurlijk. Een beetje advies van onze wederhelft hebben we zo af en toe wel nodig. Maar niks is irritanter dan als je het pashokje uit komt om te vragen of hij de trui ook zo leuk vindt staan, en hij reageert met de woorden: ‘Als jij het leuk vindt, vind ik het best.’ Kom op zeg, zo makkelijk kom je er niet vanaf!

[STAP stap=”6″]

Buiten blijven wachten

En last but not least… De mannen die niet eens mee naar binnen gaan. Vooral voor de grote, drukke modewinkels is het buiten gezelliger dan binnen. Er is zelfs een heel Instagram-account geweid aan miserable men: mannen die wanhopig op hun winkelende partner zitten, staan of liggen te wachten.

Doet jouw partner (ook nog) andere dingen tijdens het winkelen? Laat het ons weten op Facebook!

Hier vind je 6 goede redenen om vandaag nog te gaan shoppen. Met óf zonder man >

Reageer op artikel:
De 6 meest irritante dingen die mannen doen tijdens een middag shoppen
Sluiten