Redactie
Redactie Eten 15 mrt 2016

De allereerste Duo Penotti-winkel ter wereld opent in Amsterdam

Wie is er niet groot mee geworden? De befaamde hazelnootpasta van Duo-Penotti, dubbel lekker in een potti. Goed nieuws! De allereerste Duo Penotti-winkel ter wereld wordt zaterdag geopend in Amsterdam.

Naast een pindakaaswinkel, Nutella-shop krijgt Amsterdam nu ook een Duo Penotti-zaak. De winkel is een zogeheten flagship store en is te vinden aan het Amsterdamse Rokin. Het merk wordt in meer dan veertig landen verkocht, maar komt oorspronkelijk uit Nederland. Vandaar dat de eerste winkel dan ook hier wordt geopend. Mocht het een succesformule zijn, dan is de kans groot dat er meerdere vestigingen komen.

Concept

Het idee voor de winkel komt van horeca-ondernemer Roberto Fava en is een samenwerking tussen Peeters Produkten, het bedrijf achter de bruin-witte hazelnootpasta, en Kiro beheer (horeca en retail). Fava opende al eerder meerdere vestigingen van de Ice Bakery in Amsterdam. ‘De bedoeling is dat je in onze winkel Duo Penotti op meerdere manieren kunt proberen’, vertelt marketing manager Madelon de Beer van Peeters Produkten. ‘Je moet dan denken aan wafels met warme Duo Penotti, maar ook muffins, ijsjes en macarons.’

Herinner jij je deze nog?

Ben jij blij met dit nieuws? Laat het ons weten op Facebook!>

Liever een gezondere variant? Klik dan even hier>

Reageer op artikel:
De allereerste Duo Penotti-winkel ter wereld opent in Amsterdam
Sluiten