De beste eyeliners voor iedere look

Eyeliner is zo ongeveer de meest irritante soort make-up om aan te brengen… Shakende handen, en die symmetrie hé. Maar geen zorgen, er zijn genoeg eyeliners die het allemaal net een stukje makkelijker maken.

Ik en Fammes Muriel zijn beide fervent (zeg: dagelijks) eyelinerdragers en dus gingen we op zoek naar de beste eyeliners voor iedere zomerse look. We hebben ze gevonden, net als nog wat inspiratie: van cat eye tot Cleopatra. Rest ons nog één ding te zeggen:

De beste liner voor: Cat eye beginners

M.A.C. is een merk wat vooral favoriet is bij de meer geoefende make-uppers, maar voor cat eye-beginners is deze ‘stift’ ook ideaal. Zelf gebruik ik ook altijd een ‘stift’, omdat het echt een stuk makkelijker aanbrengen is dan een liquid eyeliner. Deze van M.A.C. is zo goed omdat hij héél precies is en een diepe zwarte kleur heeft die niet snel grijs uitslaat na een paar uur.
€ 20, M.A.C. via Douglas.nl

De beste liner voor: Dag en nacht

Gebruik een gel voor een dag-naar-nacht-look. Een simpel streepje voor overdag naar werk, en voeg een paar wings toe voor een avondje uit.
€ 12,49 Maybelline via Bol.com

De beste liner voor: De perfecte smokey eye

Een simpel kohlpotlood is het meest ideaal voor een smokey eye. Hij smeert lekker uit en mixt goed met je oogschaduw.
€ 6,49 via make-upbestellen.nl

De beste liner voor: Een kleurtje

Toegegeven, je koop hem niet zomaar bij de drogist (voor zover wij weten). Maar dit merk is wel te koop bij Sephora (die je weer in de Bijenkorf vindt). Van navy blauw tot een-tikkeltje-gedurft-rood: Make Up For Ever heeft ongeveer iedere denkbare kleur.
€ 16,95 via Sephora.com

Wat eyeliner-inspiratie:

Reageer op artikel:
De beste eyeliners voor iedere look
Sluiten