Redactie
Redactie Persoonlijk 21 nov 2017

NSFW: De beste selectie seks toys uit deze speelgoedwinkel voor volwassenen

Een van de meest gehoorde dingen die vrouwen elkaar adviseren als hun liefdesleven op het gebied van seks wat ingedut is, is: zin moet je maken. Dat geldt helemaal voor koppels die het druk genoeg hebben met jonge kinderen, en leiden aan chronisch tijdgebrek en slapeloze nachten. Zin kun je maken door speeltjes in huis te halen.

Als je jaren bij elkaar bent en er zelfs kinderen rondlopen kan het een flinke uitdaging zijn om het spannend te houden tussen de lakens. Toch is het belangrijk om elkaar intiem te blijven vinden. Uit onderzoek van onder andere een condoommerk blijkt dat volwassen speeltjes positief bijdragen aan de intieme verbondenheid tussen stellen. Het gebruik van seks toys doorbreekt een taboe waardoor het makkelijker is om er met elkaar over te praten. Het is een plezierige manier om je seks drive weer naar een hoger niveau te trekken. Het is misschien in het begin een beetje ongemakkelijk om met je partner te ontdekken wat jij zelf en wat de ander leuk vindt in bed, maar als je die drempel over bent zul je ontdekken dat het hernieuwde energie geeft in je (seks)relatie.

Een fijne site met een overzichtelijke en brede selectie aan seks toys is EasyToys. Famme maakte een selectie van de leukste items uit de winkel voor ‘beginners’. En iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren en wensen, dus samen een kijkje nemen en wat uitzoeken is al een eerste leuke stap naar (hernieuwd) genot:

1. Geboeid door het leven

Het gevoel dat je geen kant op kunt en dat je partner een bepaalde vorm van macht over je heeft, kan heel spannend zijn. Voor beiden. De film Fifty Shades heeft er in ieder geval voor gezorgd dat eventuele gêne hierover naar het verleden verbannen kan worden.

Leuke speeltjes voor koppels vind je hier.

2. Happy Christmas you two

Leuk idee! Speels ontdekken. Om een beetje in de stemming te komen kun je bijvoorbeeld met een spannende adventkalender elke dag een vakje openmaken. Dat wordt een mooie kerst samen!

De leukste mogelijkheden voor beginnende koppels bekijk je hier.

3. Gestimuleerd door de ander

Het idee dat je partner op afstand controle heeft over jouw genot. Misschien niet voor iedereen, maar velen zullen het idee spannend vinden. En het gevoel heel fijn.

Als de vrouw centraal staat…

4. De best verkochte seks toys wereldwijd

De vibrator of dildo behoren tot de best verkochte seks toys wereldwijd. Het is ook een fijn product als je als vrouw je vavavoem weer een beetje wil ontdekken. En mannen vinden het vaak opwindend als de vrouw ook zichzelf weet te plezieren.

5. Oefensetje voor beginners

Heb je na het lezen of zien van Fifty Shades een hernieuwde kijk op BDSM gekregen dan kan deze startersset een mooi begin zijn voor liefdevolle controle over elkaar in de slaapkamer. Maar wie weet ga je liever voor iets heel anders samen. Durf te ontdekken in het aanbod voor stellen.

6. Pfiet pfieuw, da’s een mooi pakje

Eén ding is zeker. Als je je geliefde verrast met een zinnenprikkelend lingeriesetje weet je zeker dat het een leuke avond gaat worden.

Zelf kijken wat voor jullie het beste kan werken? Neem dan eens een kijkje op EasyToys.

Black Friday korting t/m 24 november

Oh trouwens: EasyToys heeft ter ere van Black Friday een aantal superaanbiedingen! Zo vind je dagelijks kortingen in de webshop van 20%. Leuk is ook de Black Friday Mystery Box voor €75, met een winkelwaarde van maar liefst €200. Op 24 november zelf is alles met 20% korting te koop. Doen dus.

In samenwerking met EasyToys

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
NSFW: De beste selectie seks toys uit deze speelgoedwinkel voor volwassenen
Sluiten